Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam93

Jak myślicie, możliwe, że da test "od książki"?

Polecane posty

Gość pytam93

O co chodzi? Jestem na pierwszym roku studiów. Na angielskim przerabiamy pewien podręcznik, babka powiedziała, że po dwóch rozdziałach książki będzie test, kolokwium czy jak to się tam zwie... Wypada to na jutro. Znalazłam na chomikuj testy specjalnie do tego podręcznika który mamy. Tj do tego podręcznika jest taka książka dla nauczyciela z testami i są tam testy do każdego działu tego podręcznika. Zastanawiam się czy to możliwe, że da nam te testy? Jak sądzicie? Mam nadzieje, że rozumiecie o co mi chodzi bo mogłam to trochę niezrozumiale napisać :P

Gość fsaefq
bardzo prawdopodobne

Wiesz, ona na pewno nie uczy od wczoraj i zdaje sobie sprawę,z tego,że studenci to są cwane bestie i trzebaby cudu, żeby dała testy z tej ksiażki :D Lepiej sie ucz i powodzenia :)

Gość hahahaha dobre....
to sie wycwanilas, bedziesz miec same piatki

Gość fsaefq
jak przedmiot jest mniej ważny to nikomu nie chce się układać testów, a jak jest kluczowy to nie licz na to co napisałaś

Gość GrubaskaB
eh ja tam tak miałam z matematyki w podstawówce ale i tak umiałam matmę więc nie potrzebowałam

Gość pytam93
No jest raczej mniej ważny, nie jestem na studiach językowych. I ta pani jest młoda(ze 20pare lat) i raczej fajna, nie złośliwa...

Gość fsaefq
no to całkiem możliwe - też mam spoko babkę i daje nam łatwe rzeczy, bo mamy kosmiczne ilości nauki z reszty, więc idzie nam na rękę, żeby choć trochę ułatwić życie :)

Gość jest taka szansa
ale pewności mieć nie możeszs