Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość erotycznabasn

seks grupowy w ciazy ?

Polecane posty

Gość erotycznabasn

Hej nie od dziś moj mąz wie , ze kocham seks grupowy. Zreszta on tez go uwielbia. ma przyjaciela ktorego zna od lat i od ponad 4 lat ciagle z nami fantazuje. Jestem obecnie w ciazy z moim mezem ( uprawialismy seks w 2) ale mam takie libido , ze chyba zaprosimy Grzesia i sie pobawimy. Mozna uprawiac seks grupowy w ciazy ?

Gość jasne że możesz
przecież i tak na pewno nie wiesz kto jest ojcem bachora

Gość erotycznabasn
lubie seks bardzo, a ojcem dziecka wiem kto jest ;)

Gość pewnie, jak byłaś
do nich tyłem odwrócona to na pewno widziałaś kto zalewa formę hahahhaa

Gość erotycznabasn
zawsze biore do buzi a tylko maz pare razy mi sie spuscil w srodku wiec to jego dziecko !! a to ze lubie seks grupowy nie znaczy ze mozesz mnie obrazac.

Gość a co cię obraziło?
mój wpis wcale nie miał cię obrazić. Gdyby było napisane tak jak się mówi na kobietę uprawiającą seks za kasę to mogłabyś się obrazić. Ładniej brzmi jak się powie że uprawiało się seks grupowy niż każdemu dawało się w innym czasie. Rzeczywiście.

Gość gtrbh
seks z przypadkowym partnerem jest tak w ogóle ryzykowny, a ciąża to stan, w którym trzeba szczególnie uważać na infekcje, zakażenia itp. Nie ryzykowałabym żadnych zabaw grupowych, przecież nie wiesz co ten facet ruchał wczoraj ;/

Gość Lekarz ginekologggg
No właśnie! Ja proponuję zrobić też test na HIV, WZWB, KIŁĘ i inne paskudztwa przenoszone drogą płciową!

Gość Bądź sobą
Można, wszystko można, pytanie tylko czy chcesz ryzykować.

Gość kaaasia86uk
w gumie rob ale do buzi nie bierz i analu bo dziecko mozesz zarazic a nawet sa nie tylko z tych powaznych zwykle infekcje i one do dziecka ida sa niebezpieczne.poza tym jak bys miala hpv czy inne jak taki sex preferujesz to dziecko podczas porodu moze sie zarazic przebadaj sie najpierw uwazam .. mialam ci nie odpisywac bo to oblesnie ze z mezem ..po co ci maz ?ale biedne dziecko wiec pisze

Gość Ja nie do końca wierzę
że są takie kobiety jak ty które w ciaży zdecydowałyby się na trójkąt . Nie wiem czy tego Grzesia w realu będzie kręcić twoje ciało bo fantazja to jedno a jak przyjdzie co do czego na widok gołego brzucha i cipki w ciąży mu nawet nie stanie (pomyślałaś o tym? ). Swoją drogą jakaś obleśna mi się wydajesz :D

Gość Bądź sobą
dla mnie to co robi jest obleśne, bo tak naprawdę czym to się różni od zdrady? Tym że o zdradzie mąż dowiaduje się po czasie a w tym uczestniczy?? Ale to jest moje zdanie, każdy żyje na swój rachunek

Gość hhmmm- Grzesia sz..
Grzesia Sz.?

Gość malwinka111tryt
ale tylko przed Grupon! inaczej to niebezpieczne

Gość łeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
co to za ściema autorko ! ty nawet pojęcia nie masz co to sex grupowy ! odkąd zwyczajny trójkąt jest sexem grupowym? Grupowy to 2+2 czy 2+4

Gość gość
pozniej powiedz dziecku ze dostawalem jakims qtasem w glowe

Gość gość
juz sie zebraly wszystkie kretynki kafeterii i linczuja swietojebliwe idiotki wy jestescie naprawde po je ba ne i to ostro. zmulone kury domowe. kazda sie tylko pewnie kladzie maz poskacze sobie i bajo, zero wyobrazni. a to pewnie i tak prowo a wy sie zapluwacie idiotki zalosne

Gość gość
Bądź sobą TY kretynko skoro maz w tym uczestniczny to to chyba nie zdrada i mu to odpowiada nie umiesz tego pojac swoim malym mozgiem? dlaczego nie umiecie uszanowac ze nie wszyscy zyja tak nudnie jak wy? spuszczacie sie nad etyka a same pewnie jestescie walone po rogach przez waszych super mezusiow haha naiwne kurki

Gość gość
maly mozg masz ty autorko,albo sorry patologia go wcale nie ma .

Gość gość
seks grupowy to patlogia bo ty go nie uprawiasz czy nie ma kto cie r****c i masz zal?

Gość gość
Ludzie mają różne preferencje seksualne i jeśli tej parze odpowiadają takie zabawy to ich sprawa. Jednak w czasie ciąży radziłabym się powstrzymać. Właśnie z uwagi na choroby przenoszone drogą płciową.To jednak zbyt duże ryzyko a u malca takie choroby miewają niekiedy straszne konsekwencje. Może kup sobie po prostu kilka fajnych zabawek (wibrator, wibrujące jajko itp) i użyjcie ich z mężem podczas waszych igraszek?