Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pimpek888

teściowa to kurwa

Polecane posty

Gość pimpek888

Nikt mnie gorzej nie upokorzyl. poszlismy z malżonka do mojego taty w odwiedzinach wchodzimy a ku naszemu zaskoczeniu on lezy w lozku... z moja tesciowa ! Zona wybiegla z placzem. po prostu szal. Co mamy robic ?

Gość chinskikot
hahahahahahahahaha

Gość kejti9999999999999999990
No to nie dziwie się. Mój chłopak ma taka matkę, ze ona co miesiąc ma innego.. Nie jest ze swoim mężem, bo go zdradziła. Od rozwodu juz dwa lata i chyba 8 fagasow. Nie wytrzymuje juz z taka. Nie mieszkamy razem, no ja sie jeszcze ucze. Nie moge się pogodzić, ze on żyje z ta k***a pod jednym dachem. Najlepsze jest to, ze zachowuje się jakby miała 20 lat a mój chłopak ma tyle... Stroi się jak prostytutka... Figura, mini, kosmetyczka, fryzjer. A na dodatek poniedzy moim chłopakiem, a jego bratem jest różnica wieku... On ma 13 lat i patrzy na to... Nie mam pojęcia co robić. Chciałabym miec problem, ze tesciowa wiecznie się martwi bądź wprasza się... Tylko, ze teraz znow ma innego. Jest z nim mimo, ze zna go 2tyg. A on juz u nich spi !!!!! moze się smiejecie, ale takie sytuacje są nie do zniesienia. Jestem ze swoim chłopakiem 2.5 roku i to na prawdę pisany związek mimo tego, ze jesteśmy młodzi. Bardzo mi to przeszkadza, ze on mieszka z nią !