Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Monika Marta

Chce zdobyć chłopakak który pochodzi z patologii ale ma pieniądze

Polecane posty

Gość Monika Marta

Mój chłopak ma 25 lat. Skończył studia, pracuje. Niestety jego mama nie żyje a ojciec zostawił go jeszcze przed urodzeniem. Wiele razy mi o nim opowiadał. Ma nawet jego zdjęcie ale osobiście nigdy go nie poznał i nie chce znać. Mój chłopak nosi nazwisko matki. Narazie nie jest on nawet moim narzeczonym ale zależy mi na tym żeby za niego wyjdź. Wychował go dziadek - bogaty ojciec jego matki. Napewno mi się ten związek opłaci. W dodatku mój facet ma też wujka który nie ma żadnej rodziny i też dobrze stoi z kasą, właściwie ładuje wszystko w mojego chłopaka. Niestety jego rodzina nie lubi mnie, ciągle robi aluzje do tego że ja chce pieniędzy ich rodziny. Jednak nie robie sobie z tego żadnych przykrości. Wczoraj np. spędziłam noc w domu jego wujka, widać było że facetowi się to nie podobało. W dodatku zaproponowałam jego dziadkowi, jego wujkowi byśmy mówili sobie na ty. Nie wyrazili zgody.

Gość tylko wiesz powinnaś za niego
wyjdź i nie podpisywać żadnej intercyzy.

Gość do wyżej......
starsi ludzie zawsz maja dobrego nosa i z daleka wywąchają podłe zamiary dziwki wychowywanej w patologicznej rodzinie na prowincji

Gość anois262
jeśli chodzi ci o jego pieniadze to gratuluje bycia pojebaną i życzę podpisanej intercyzy.

Gość muchacece
Zalezy mi na tym,zeby za niego WYJDZ...dziewczyno...wez Ty sie za jezyk polski,bo doslownie wstyd,ze sie poprawnie wyslowic nie umiesz.

Gość Monika Marta
Mój chłopak mimo tego że ma pieniądze pochodzi z patologicznej rodziny. Chodzi oto że w jego życiu nigdy nie było ojca. Jesli chodzi o małżeństwo to wiadomo nigdy nie wyraziłabym zgody na intercyze, nie chciałabym wylądować na lodzie jakby coś poszło nie tak.

Gość zasuwaspluwa
Może sama zarób sobie pieniądze tępa suko. Kolejna, która do niczego ręki nie przyłoży i czeka na majętnego faceta.

Gość fvdefedfed
te gowniaro uwazaj na slowa mozna nie meic ojca i zyc w normalnej rodzinie a mozna i ojca miec wychowywac sie w patologii...mi sie wydaje dziecko ze nawet tego slowa znaczenia w ogole nie znasz, zreszta jak widac po sposobie wyslawiania sie to jesteś malym tępym stworzeniem