Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Emma21

Myślicie ze moge byc w ciazy ?

Polecane posty

Gość Emma21

Z 09.01-10.01.13 kochałam się z chłopakiem jak zawsze bez zabezpieczenia... Nie doszedł we mnie ale mogło mu coś wypłynąć wcześniej. Wytrysk był na moim udzie oboje tego nie poczuliśmy i wcześniej się ocierałam o jego członka. Od tych paru dni bolą mnie jajniki i piersi mnie zaczęły pobolewać nie wiem czy to nie za wcześnie ;p Okres miałam 28.12.12 a skończył mi się 03.01.13 wyszło mi ze to były dni płodne choć nie jestem tego pewna bo mam troszkę nieregularny okres. Zrobię test, ale teraz jeszcze jest chyba za wcześnie na to... Proszę o odpowiedzi z góry dziękuje ! :)

Gość raczej nie sądzę
mało prawdopodobne - plemniki mają wystarczająco trudną drogę już po normalnym wytrysku, by dotrzeć do jajeczka - te z uda raczej nie miały na to szans ... mam koleżankę, która też była prawie pewna, że jest w ciąży - tak bardzo sobie to wmówiła , że wyszły jej wyraźne żyłki na piersi i miała mdłości, a kiedy dostała okres, a test pokazał jedną kreskę - wszystko jak ręką odjął ... Organizm ludzki jest nieprzewidywalny ;)

Gość Emma21
Z uda wiadomo :P ale zawsze coś może "wylecieć " z partnera nawet o tym nie wiedząc :) Ech tylko czemu mnie bolą piersi i jajniki do okresu jeszcze mam dość czasu a zawsze zaczyna mi się tak robić tydzień przez miesiączką.. :)

Gość Emma21
Znaczy nie stresuję się aż tak :P Bo koniec świata to dla mnie nie będzie lecz zastanawia mnie to czemu tak szybko mnie bolą piersi i jajniki ..

Gość Tak jasne...
Ból piersi i jajników zaraz po dniach płodnych jako objaw ciąży. Poczekałabyś chociaż do miesiączki z tymi objawami a potem to już je sobie wkręcaj.

Gość Emma21
Nie wkręcam sobie. Chyba wiem co czuje. Do okresu mam jeszcze dość czasu i nigdy nie miałam takich objawów tak szybko bynajmniej przed miesiączką.. Zawsze przynajmniej tydzień przed @ bolały mnie piersi i jajniki....

Gość no ja cie prosze
ale wiesz, że czasem przez stres są zmiany w naszym organiźmie, ja się zawsze cieszyłam(pierwsza miesiączka w wieku 11 lat), że mam bezbolesne miesiączki... ale niestety po kilku latach były bardzo bolesne... i nie było teoretycznie żadnych zmian...

Gość no ja cie prosze
zrób test będziesz miała pewność, nie rozumiem tej paniki... mogłaś iśc do gina od razu i wziąć tabletke do 72h po...

Gość maryylkaaa
test sie najlepiej robi po 2 - 3tyg od tamtego momentu... ale moze tez bedzie niespodzianka

Gość Emma21
Tak wiem, mam zazwyczaj bolesne miesiączki choć ostatnio mam straszne wahania nastroju przy okresie... Nie panikuje :) Powiem szczerze, że ucieszyłabym się nawet gdyby się okazało, że jestem :P