Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mam nerwa

Podpaski pod wanna? Co to jest? Nowa moda?

Polecane posty

Gość Mam nerwa
Myslicie, ze po zlosci kolezanka? Cholera. Teraz mam dylemat :( Tylko po jakiego by to robila jakas kolezanka? Zeby nas sklocic? Musiala by byc zazdrosna a nie kojarze zeby jakas mi w rozporek wchodzila tudziez flirtowala. Cicha milosniczka?

Gość erygryi
Ja bym obstawiała jakąś znajomą :P Bo co kobieta miałaby we własnej łazience tak syfić? :o Może kiedyś chwilowo śmietnika nie było albo był pełen i jakś koleżanka tam wepchała bo jej głupio było z tym chodzić po domu?

Gość a co uderzysz kobiete?
nikogo nie bronie, u mnie nie ma prawa czegos takigo byc! ale takich palantow jak ty nie lubie, co to znzczy ze dostanie piatke? twoja wlasnosc czy jak? widocznie nie masz innych problemow ze o takich rzeczch piszesz srajac przy tym w swoje gniazdo, tak prawdziwy mezszczyzna nie robi

Gość grymaśnica
Jakaś koleżanka mogła się wstydzić wyjść z łazienki z "pakuneczkiem". Wcale nie musiała chcieć Was skłócić, ani dobierać się do Twojego rozporka.

Gość Mam nerwa
a co uderzysz kobiete? - Prawdziwy mezczyzna pracuje na dom, pomaga w obowiazkach, pamieta o kobiecie, robi remonty i dziesiatki innych pierdol, ktorych ma czasem dosc! Co dalej? Mam jeszcze podpaski po katach zbierac? Nie musisz mnie lubiec. Mam to w glebokim poszanowaniu czy jakies IP bedzie mnie lubic czy nie. Jesli ja dostalem kiedys w twarz, bo jej cos w glowie sie przestawilo na imprezie u znajomych to ona w 4 katach piatke w dupe tez zniesie. Zalezy jak sie wypadki potocza i co na to powie. Idz stad kobieto i mnie nie denerwuj do konca. Jesli u ciebie nie ma prawa byc to sie ciesz i gratuluje twojemu partnerowi o ile go posiadasz.

Gość Mam nerwa
grymaśnica z jednym rozumiem ale mowimy tu o minimum TRZECH sztukach i nie wygladaja na pakuneczki. Leza sobie plasko jak materac mrugacjac czerwonym okiem

Gość do dupkiiii
no to tylko pogratulowac patologii skoro sie bijecie to fajnie nie jest

Gość annazmokraglowaxyzz
NAJCZESCIEJ TO GOSCIE PODKLADAJA u nie w domu znalazlam pod zlewe obsrane gacie, i nawet nie wiem kogo one byly, a w lampie butelke po piersiowce,hee goscie o kant d_upy rozbic :-P

Gość Mam nerwa
Wrocila i wyciaga spod wanny. Dziwne, bo mine ma pokerzysty. Zero emocji na twarzy :( Macie jakis pomysl? Zero zawstydzenia jak sugerowala tu czesc. Kolezanki chyba tez nie, bo cos by powiedziala. Co ja mam zrobic? Przejsc nad tym do porzadku dziennego?

Gość Mam nerwa
do dupkiiii gdzie wyczytalas, ze sie bijemy? Ona mnie raz spoliczkowala, a ja nigdzie nie pisalem, ze ja karce. Dzis mi to przyszlo do glowy, bo numer jest niewaski

Gość maryyyyyyyska
a co pokazales jej te podpaski ze wyciaga? ile tego bylo?

Gość Lokapeople :)
Mi się zdażyło że zapomiałam wziąśc z kibelka. I mój narzeczony wyżucił za mnie i tylko powiedział że zapomiałam wyżucić i nie robił z tego parodi.

Gość Mam nerwa
Jak ja lubie ludzi, ktorym problem sprawia przeczytanie 2 stron tekstu :P ­ maryyyyyyyska Jedna pokazalem i poinformowalem ze minimum 2 leza nadal pod wanna ­ Lokapeople :) Nie z kibelka, tylko spod wanny. Nie jedna, tylko minum 3 stare. Parodia jest udzielanie sie bez doczytania co autor mowil. Z podobnej sytuacji bym nie robil problemu

Gość Mam nerwa
Forum nawala? :(

Gość sgbdf
wez z ranca wysraj siena ostro i niespusc wody....

Gość saaabhj
marne prowooo. no chyba że żyjesz z jakąś dziką małpą. ale obstawiam, że masz 14 lat i ci się nudzi więc wymyślasz głupie tematy

Gość sgbdf
nasmarkaj na jej telefon i do niej zadzwon ....

Gość maryyyyyyyska
Pisales ze nie zagladales dalej czyli mogloby byc wiecej czysta dedukcja, nie rob z ludzi wariatow teraz, posty przeczytalam wszystkie stad moje pytanie. Bo wygrzebujac mogla znalesz wiecej-------> proste czy tlumaczyc dalej?

Gość ajajaj,,,,,,
ale facet ma problemiki :D

Gość sgbdf
moze małpiszon je pierze i wkłada ponownie . kto wie z tymi babami zewsi to nie wiadomo.

Gość Mam nerwa
maryyyyyyyska Tlumacz, bo ja jasno pisze. Milo, ze przeczytalas :) Trzy widzialem, jedna wyciagnalem. Dwie pozostaly(te co widzialem) Moze byc wiecej, skoro trzy byly na 100% (przypuszczenie)

Gość co tam wyszlo
autorze?

Gość Mam nerwa
Wyszlo tyle, ze posprzatane pod wanna, a Pani na pytanie czy jakos to skomentuje, nic nie powiedziala :/ Jakby sie nic nie stalo

Gość Menager Ryanair
czyli to jej, nie jakiejs kolezanki, po co tam skladuje podpaski jak macie kosz w lazience??oto jestpytanie??

Gość co tam wyszlo
to lepiej to zostaw 3 podpaski nie sa warte zadymy, a uwierz mi nigdy wiecej ich tam nie znajdziesz ale moze w jakims innym miejscu ;)

jak 3 to znaczy że leżą jakiś czas... no przecież krew się szybko psuje i cuchnie, co nie?

Gość Mam nerwa
Lepiej zebym juz nigdzie nie znalazl :( bibizzoo widac szybko wysly, albo co. Oj nie przeszla testu. Zaskoczyla mnie bardzo :/ KingaStefankaFanka to nie prowo...niestety. Zdjec nie robilem, a chyba nikt by ogladac nie chcial. Chociaz tu zakreconych pelno, to kto wie :P I to kobieta? A co myslisz, ze to domena facetow? Ja skarpetek nie rozrzucam, chociaz mi nogi nie smierduja.