Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Cofa-cola

Zagniezdzenie

Polecane posty

Gość Cofa-cola

Hello, ile dni po zagniezdzeniu/implantacji zrobic test? Kiedy poziom hcg wzrasta do momentu aż test pokaże ciaze?

Gość 1-2 dni po zagnieżdżeniu
zarodka w organizmie kobiety pojawia się gonadotropina kosmówkowa, ale kiedy dojdzie do zagnieżdżenia - tego nie wie nikt;)

Gość Bądź sobą
Test w pierwszym dniu spodziewanej @ możesz szybciej ale jeśli wyjdzie wcześniej negatywny możesz być w ciąży. mi wyszedł pozytywny dopiero w dniu @ dziewczyny mówiły że im kilka dni wcześniej mi 4 dni wcześniej wyszedł negatywny

Gość maruska31
Ja zrobiłam test 11 dni po owu i wyszedł negatywny w 14 dniu to jest w termin@ wyszedł pozytywny, robiłam ten czulszy dziesiątkę.

Gość maruska31
Ja zrobiłam test 11 dni po owu i wyszedł negatywny w 14 dniu to jest w termin@ wyszedł pozytywny, robiłam ten czulszy dziesiątkę.

Gość Bądź sobą
maruska ja nie wiem jak czuły robiłam wcześniej ale wyczytałam w internecie że jest quick test który najszybciej wykrywa ciąże i on wyszedł negatywny, a jak wyszedł ci pozytywny? bo mi ta druga kreska niewyraźna strasznie...

Gość Cofa-cola
Niektórzy wiedza (albo podejrzewaja) kiedy dochodzi do zagniezdzenia o czym świadczy plamienie w odpowiednim czasie. Mnie interesuje ile po tym hcg wykrywa już test.