Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka367

Brak lazienki a wizyta chlopaka:(

Polecane posty

Gość Totylkojaty
Napisz mu wcześniej nie am co zwlekać

Gość 4TI Fair
Na wsi to jest bardziej zrozumiałe. Łazienki,ubikacje,wszelkiego rodzaju sanitariaty to pomieszczenia które wymagają spływu. Próblem nieczystości można rozwiązać w wiejskim budownictwie[i nie tylko]za pomocą szamb. Ale w ogóle to tam gdzie jest bierząca woda tam musi być spływ a gdzie spływ tam kanalizacja.Jak dom jest wiekowy to może po prostu nie być miejsca na takie pomieszczenie i potrzeba przebudowy. Mimo wszystko uważam że Twój facet jak jest spoko to zrozumie.Bez znaczenia czy ma dom z sauna i jaccuzi czy zwykły domek.Jeśli nawet jest z większej wsi. Natomiast takie sytuację w mieście to już skandal w czystej postaci i dowód na to jak daleko w d. człowieka i jego sytuację mają władze i lokalne i centralne. Sytuacje, w której ktoś nie ma sracza i łazienki w mieście w XXI są wyraźnym dowodem na to jaką mamy pozycję w europie.I takie są qrwa fakty a nie jakieś bajki o pkb i jego wahaniach jak przy sraczce.

Gość Totylkojaty
Miałem to samo więc doskonalę cię rozumie jak mu już napiszesz to napisz tu co on na to

Gość obywatel....,,,,,
Powinniście w tym pomieszczeniu na łazienke choć kabine prysznicową za 200zł i lustro dac, a jak jest rura zamontowac tylko muszle klozetową, to drogo nie kosztuje, nie musicie kafelek robic bele te pomieszczenie wykorzystac, moze chłopak ma zdolnosci manualne i wam to zrobi

Gość OP16
Czemu sie dziwicie, ze brak lazienki? Duze miasto w PL piec lat temu mialo kanalizacje w 90% mieszkan. Woda chyba 93% Trzeba wyjsc troszke zza biurka i galerii handlowych. Do obrzezy miasta od centrum polowa drogi a ludzie pomyje przez okno na ulice. ale w centrum sporo szklanych domow. Jak u Zeromskiego :P

Gość wioska polska
Łazienka to nie tylko kabina i muszla klozetowa. To przede wszystkim doprowadzenie wody i opływ. U mnie wycenili na 20 tysi. Spółdzielnia umywa ręce. Kto ma to zapłacić???

Gość patka367
Napisal o co chodzi,a ja napisalam tak ''Chodzi o Twoja wizyte u mnie,chcialabym Cie uprzedzic ze moj dom nie jest idealny i ma pewne braki,u mnie w domu nie ma lazienki...'' nawet nie wiecie jak mi serce bilo jak naciskalam wyslij ale w koncu mam to za soba

Gość wioska polska
...ja pier**** XXI wiek...a przez brak łazienki człowiek czuje się jak obywatel trzeciej kategorii... :(

Gość obywatel....,,,,,
pisała ze pomieszczenie ma, można przypuszczac ze choc dopływ wody jest, spływ z brodzika tez nie jest trudny, ale jak nie mam rury do kanalizacji to muszli oczywiscie nie ma sensu dawac

Gość wioska polska
Nie przypuszczaj. U nas pomieszczenie na łazienkę królewską jest. Ale ani dopływu, ani odpływu... Samo pomieszczenie to za mało.

Gość Totylkojaty
Co ci odpisał ?

Gość Nic strasznego
Dopływ i odpływ mozna zrobić samemu

Ja mieszkam na wsi i wiem że sporo ludzi jeszcze żyje bez łazienki w tzw poniemieckich domach. Tam rzeczywiście miejsca brak... Ale nie tylko na wsi tak jest. W mieście oddalonym od mojej miejscowosci o 10 km niektórzy też nie mają toalet. Chodza na dwór do podwórkowej wspolnej toalety. I to jeszcze w samym środku miasta. Masakra...

Gość obywatel....,,,,,
To kupuje szlaucha pare metrów, kabine, rure odpływową przebijam przez ściane wieszam lustro i choć moge sie wykąpać jak człowiek a nie w misce, koszty 400zł, a jaki komfort

Gość patka367
Cytuje to co mi odpisal '' o kurcze to byl powod dla ktorego mnie do siebie nie zapraszalas? Gluptas:* zalezy mi na tobie i brak lazienki nic tu nie zmieni moja babcia tez nie ma wiec wiem jak to jest'' O jej jaka ulga! Jezu jak sie ciesze nawet sobie nie wyobrazacie! Dziekuje wam,bez waszych rad nie wiadomo ile bym jeszcze z tym wzlekala,jezu dzieki:)

Gość wioska polska
...ta...dopływ i odpływ zrobić samemu się da. Koszt: 20 tysięcy :(

obywatel....,,,,, to nie takie proste, bo pewnie nie ma szamba. Trzeba zrobić projekt, wykop,kupić kręgi itp a dopiero potem myśleć o rurach i kabinie

Gość AUTORKO--TO DLA CIEBIE ZA
ODWAGĘ: 👄 👄

Gość obywatel....,,,,,
nie mówimy o szambie, tylko odpływie z prysznica, koszty podałem

Gość 4445ty
no i widzisz,najlepiej od razu powiedzieć o takich rzeczach.spoko facet się okazał.życzę wam miłości i powodzenia:)

Gość patka367
Ogromny ciezar spadl mi z serca, teraz to ja jestem mega szczesliwa:) dziekuje wam:*

Gość ASSDDSDFFDS
jak cie kocha naprawde to nawet kuchni nie musisz meic ,

Gość Zycze szczescia
Przeczytalam wszystko I ahh masz super chlopaka a ty troche pewnosci I szczescia duzo wam zycze :)

Gość patka367
Kuchnie mam:) lece robic porzadki bo bede miala goscia jutro mama powiedziala ze nawet ciastko zrobi:) ciesze sie jak cholera chyba nie zasne dzis:P dzieki wszystkim za slowa otuchy i rady,jestescie spoko:) milego wieczoru:)

Gość sdfghjkl;
Patka widac ze fajna i skromna z ciebie dziewczyna. I chłopak tez widac ze mądry i dojrzały.

Gość obywatel....,,,,,
jak to gdzie, do rowu, do dziury na zagródku...

Gość Lolitqa:*
U nas na wsi tez nie kazdy ma wc.. jakos nie sądze, ze to powód do wysmiewania... wiadomo jak jest, nie kazdego stac ;/