Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość patka367

Brak lazienki a wizyta chlopaka:(

Polecane posty

Gość Nic strasznego
Mój sasiad szambo wlewał do jam do kretów,kret nie uciekł a sąsiadka miała ziemniaki z gównem.

Gość obywatel....,,,,,
bzdura, kto doniesie i za co, na wsi we wlasnym ogródku? hehe

Gość Julia 85
skarbie to dobry test dla kolesia, jak go to nie wystraszy to znaczy ze mu zależy, a jak sie zwinie to palant.

,,obywatel....,,,,, bzdura, kto doniesie i za co, na wsi we wlasnym ogródku? hehe" A np zazdrosna sąsiadka, która też nie ma łazienki :-) Ludzie są różni. Mój drogi ja we własnym ogródku nawet ogniska nie mogę zrobić, bo zaraz Straż Miejska jest i mandacik wypisują.

Tak, tak - obywatel ......... - wodę spod prysznica na ogródek, a potem bąble z mydła przez nos puszczać po zjedzeniu ekologicznej marchewki z własnego ogródka. :D Naprawdę super pomysł!

Gość Nic strasznego
U nas do tego roku wszyscy szambo puszczali do rowów ,jak ktoś nie miał rowu do do ogólnej kanalizacji.Nie raz był smród do nie zniesienia ,jak była pogoda deszczowa,Nigdy nikt nikogo nie kapował ,no jak?.Jak płaciłam 65 zł za wodę ,to teraz płacę 160 zł ,no podłączyli nas do kanalizacji.

Gość Nic strasznego
A tobie autorko życzę,że trafiłaś na fajnego faceta,jeśli okaże się dupkiem,to ty jesteś ok i znajdziesz tego jedynego czego ci z serca życzę .powodzenia