Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fajna__babka

czy zwiazalybyscie sie z facetem, ktory w przeszlosci korzystal z prostytutek?

Polecane posty

Gość taka normalna z sąsiedztwa
ja bylam z takim facetem - wole zeby poszedl do prostytutki w burdelu - czystej. z prezerwatywa - niz zeby bzykal jakas ladacznice w dyskotece ktora nie wiadomo z kim i co robila wczesniej..

Gość fajna__babka
Rycerz, Ty nie tolerujesz kobiet ktore mialy wiecej niz dwoch partnerow, a sam korzystales z uslug prostytutki, co za hipokryzja. Moze jeszcze szukasz dziewicy? Tak tylko pytam :D Caly czas nie rozumiecie co za roznica czy seks z normalna dziewczyna czy z prostytutka, roznica ogromna, bo nie wiem jak mozna sie cieszyc z tego, ze sie placi za seks, ja jakbym byla facetem to by mi w tym burdelu nie stanal ze wstydu.

Gość fajna__babka
taka normalna-a skad ty wiesz ktora jest "czysta"? ogolnie w przygodnych kontaktach podstawa powinien byc brak niebezpiecznych zachowan, czyli 0 seksu oralnego i prezerwatywa bo zalapac mozna od nie-prostytutki. Ale placenie za seks jest naganne moralnie wg mnie.

Gość mi by to nie przeszkadzalo
a nawet to lepiej ,ja mysle,ze wiekszosc facetow chcialoby 'sprobowac' dziwki ,a ten przynahmniej sprobowal ,wie jak to jest i juz go nie bedzie 'ciaglo'/

Gość Rycerz001
Widzisz autorko, jak pisalem wczensiej to zadna przyjemnosc, przynajmenij dla mnie. Z koleim moja pierwsza dziewczyna po mnie miala jeszcze ciapatego, turasa, 2 czarnych i teraz wyszla za maz za jakiegos rozwodnika hiszpana. Wiem, z eprzede mna miala 2 och. Sory dla mnie taka laska to odpad. Jak ktos nie wie gdzie ma dupe wsadzic z podniecenia. A taki jednorazy soeks a prostytutka, to jest nic nie znaczacy epizod, zaspokojenie ciekawoscie. Pomysl, jak musial Ci ufac zeby sie do tego przyznac. Ale t jzu dla Ciebie nie ma zandego znaczenia :D:/

Gość walerian w
My faceci trochę inaczej podchodzimy do seksu niż wy kobiety Jeszcze nie poznałem faceta który by moralizował pójście do prostytutki Większym grzechem jest aborcja, a wy to rozbicie nagminnie i bez naszej wiedzy

Gość Senator2012
Przepraszam a co w tym złego że kozystal z uslug prostytutek ??? powinnas się cieszyć w tym nie ma nic złego

Gość walerian w
Mieszkam w Londynie Wiele kobiet pracuje tutaj jako prostytutki studentki by mieć na studia Samotne matki Bezrobotne kobiety Narkomanki Nimfomanki Kurew jest tutaj całe mnóstwo Wszelkiej narodowości, i różnym wieku Wiele kobiet mimo ze jest w związkach dorabia tak i o czym doskonale wiedzą ich faceci i mężowie Straszna jest ta polska mentalność jeżeli chodzi o seks z prostytutkami Popatrzmy na Niemcy Tam seks z prostytutką nikogo ni dziwi-zalegalizowano

Gość bardzo trudno byłoby mi się
dla mnie seks z prostytutką nie jest i nie będzie normalny. mów za siebie walerian. aborcja też w UK jest normalna u 15latek, i co? a w niektórych stanach USA do porodu niemal można dziecko abortować, i to powinny być obowiązujące normy w Polsce? ja nie wymagam by mój facet akceptował że się sprzedawałam albo jakieś moje ekscesy bo zwyczajnie nie mam ich na koncie, mogę się zastanowić czy byłabym w stanie żyć z takim mężczyzną ale to wyłącznie moja dobra wola, NIE MAM TAKIEGO OBOWIĄZKU

Gość eciepecieee
No zależy jaka by to była dziwka. Hak jakaś Rumunka zmuszana do prostytucji przez mafie to pewnie bym nie wybaczyla, ale gdybt poszedł do normalnej agencji, gdzie kobiety robią to z własnej woli, to czemu nie?

Gość ukladanka801
nie,nigdy,taki facet to dla mnie smiec,tak samo nie chcialabym pedofila czy zoofila,ten sam poziom

Gość Rycerz001
Ale jak wspomniale ktos wyzej, a to za usuwals ciaze z 10 razy podczas oznych towarzyskich eskapad to jestes super morlanie w porzadku, no nie ? :) smiesze i zalosne.

Gość gość
sam nie korzystalem z prostytutki nigdy ale jesli facet nie korzysta z nich w zwiazku tylko zyje z zona. No coz zony nie zdradzal to gdzie problem. Byl wolny robil co chcial. Przeciez rownie dobrze mozna powiedziec ze kobieta jest obrzydliwa nie jest dziewica bo spala z jakimis facetami co pewnie zaliczali prostytutki. Nie ma co rozpamietywac przeszlosci. Prostytutka kobieta jak kazda inna tylko robi to za pieniadze i trzeba uzywac prezerwatywy. Choc do prostytutek nie mam szacunku :) Tak smao jak do żigolaków Równouprawnienie musi być :)