Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nie-tyklana

Porozmawiajmy...

Polecane posty

Dementuje, nie jestem, także możesz czuć się bezpiecznie :D Aczkolwiek lubiłem filmy, książki z tym motywem, ale jeszcze przed cała tą wampiryczną modą heh

Gość Nie-tyklana
rozmówco- będę częściej oczywiście odwiedzała temat :-) Wszelkie inne czynności robię odpowiednio czesto. No, prawie..

Gość Nie-tyklana
Agent a wiesz ze ja też? Może bez specjalnego zagłębiania się w tradycję czy historię, ale ogólnie lubiłam i lubię do teraz. Niestety dzisiejsze wampiry są na bardzo niskim poziomie.

Gość rozmówca100
eee a mnie wampiry jakoś specjalnie nie kręcą,wolę duchy :p

No tak, wampir ze zmierzchu pozostawia wiele do życzenia i raczej jest amerykańską wydmuszką. Ale motyw np z Miasteczka Salem, czy z "Pozwól mi wejść" był całkiem niezły. Ogólnie do daaawniej bardzo dużo czytałem, tysiacami stron, ale teraz jakoś trudniej mi do książki zasiąść.

Hm. Duchy też nie są złe. Potrafią co nieco :-) Chociaż.. wolę jednak wampiry więcej w nich... człowieczeństwa.

Agent wampiry ze zmierzchu to nawet trudno nazwać wampirami. Ale postaci wampiropodobne np w Resident Evil... to już jakiś charakter miało. Też kiedyś dużo więcj czytalam, a teraz brak czasu, a co gorsze pozapominałam to, co przeczytałam kiedyś....

Gość el typo
nietykalna, czym sie zajmujesz w życiu?

Gość rozmówca100
a według mnie więcej człowieczeństwa w duchach,(bo podobno każdy człowiek ma duszę). I duchy robią na mnie większe wrażenie z tego względu,że są jak dla mnie bardziej wiarygodne od wampirów,które są po prostufikcją... ;)

Gość rozmówca100
ok,też tutaj pewnie jeszcze dzisiaj zajrzę,ale nie wiem o której.

el typo zajmuję się wieloma rzeczami, ale niczym ponadprzeciętnym. Pracą, domem, rodziną. Nic wyszukanego na codzień. rozmówca- masz sporo racji i nawet się takiego komentarza spodziewałam, ze duchy są "ludzkie" bo każdy ma duszę A może o to właśnie chodzi, że wampiry są jakąś odskocznią i oderwaniem od tego co normalne i znane, a jednak nie tracą człowieczeństwa? Poza tym mają w sobie to... "coś". Duchy jak dla mnie nie. Agent a i owszem do miłego :-) Popołudniu i pod wieczór będę na dłużej :-)

Gość rozmowca...
jak dla mnie to wBa[nie duchy nios za sob aure takiej grozy,tajemniczo[ci i niepewno[ci.A wampiry to taka troch bajka dla dorosBych ;) ale ka|dy lubi co innego...

Gość kurwikasz
co tam

Gość rozmówca100
poprzedniego posta napisałem z telefonu i dlatego taki dziwny wyszedł :p

Z tą bajką to masz rację, ale czasem realnosć życia dobija. Każdy ma jakies swoje "bajki", a przynajmniej powinien miec.

Gość rozmówca100
chociaż,jak byłem mały to bałem się wampirów ale jak zrozumiałem,że są mitem to przestałem :D haha

Gość rozmówca100
no każdy powinien mieć jakąś małą odskocznię od rzeczywistości,co prawda to prawda :D

A ja się nie balam :-) Ale mimo calej sympatii, nie nazwałabym jednak wampirów moją odskocznią. Szkoda.

Gość rozmówca100
haha no racja,zbyt przyjazne to onr nie są :) nie chciałbym się z taką wampirzycą całować haha :D

Gość rozmowca...
a skoro juz jestesmy przy tej tematyce. W jakich filmach gustujesz? Horrory?

Gość rozmowca...
skoro jeste[my w tej tematyce to w jakich filmach gustujesz? horrory? :D

Sorki, zniknełam wczoraj ale jak pisze z pracy to czasem tak bywa, że musze znikać nagle. Co do filmow, niekoniecznie horrory. Thrilery, sesnacje, kryminały. ALe najlepiej to pierwsze...

Gość abdu razak traore
co jest kurna?

Gość rozmówca100
no ja też najczęściej oglądam horrory,lubię też komedie. Ale zdecydowanie u mnie "palmę pierwszeństwa" mają horrory :)