Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość inkkaka

Nie byłam w kinie od 5 lat...

Polecane posty

Gość inkkaka

...nawet chyba trochę więcej. Oczywiście wszelkie wyjazdu do kina były organizowane przez szkołę. skończyłam szkołe a z nią wyjści do kina. W teatrze byłam raz w życiu - w podstawówce. Czy ktoś też tak ma??

Gość trrtrterer
oczywiscie, ze tak, po szkole bylam ze 2 , 3 razy w kinie na randce a od tamtej pory a to juz tez z 5 lat w ogole.

Gość pappapappapaa
tak wydatek na kino ok.25zl, plus dojazd teatr 40-50minimum... odechciewa sie

Gość trrtrterer
powiedzmy sobie szczerze, nawet nie ma na co isc do kina, wszedzie tylko sceny seksu, gole dziwy, rzygac sie chce.

Gość ircnet
ja to chyba nawet z 8 lat nie bylam, ale nie ciagnie mnie, nie lubie tlumu ludzi

Gość Gosc
Też rzadko chcę w sumie, a jak już idę to do kina, a nie na film :D

Gość ikjuyt
Czasem jeżdżę do kina, ale rzadko. I myślę, że niewiele Cię ominęło, bo w ostatnich latach w kinach-multipleksach leci sam chłam. ;)

Gość Gosc
*chodzę

Gość Gosc
up up, bo tematy się nie dodają :o Co z tą kafe?

Gość obywatel....,,,,,
tez nie chodze do kina, bo po pierwsze nei ma na co, 3D są dla ograniczonej publiki, ale idę teraz pierwszy raz od 4lat na maraton z Tarantino Ogólnie ta 2002r epoka lodowcowa, 2009 Ciekawy przypadek B.Buttona i teraz bedzie Tarantino czyli Django Pulp F i Killbill 1 i 2 , będzie jazda

Gość inkkaka
to widzę że nie jestem jedynymkulturalnym dzikusem...ale czasem mi aż wstyd - nie przyznaję się do tego znajomym, bo niektórzy z nich chodzą do kina nawet parę razy w miesiącu. Ja niby do kina mam blisko, ale co z tego skoro nie ma z kim iść. Już parę razy próbowałam wyciągnąć jakąś kumpelę ale za każdym razem ..nie wyszło. no a na randki nie chodzę.... a sama też nie chcę iść bo to jakoś tak głupio

Gość ikjuyt
Ja wiele razy byłam sama w kinie i tak jest fajnie. :) Tylko żeby częściej coś ciekawego serwowali...

Gość trrtrterer
a co do chodzenia w szkole do kina to tez mam mieszane uczucia, czesto musielismy isc obowiązkowo na jakąś lekture, placic kase a tam... obrzydliwe sceny seksu... no przesada. pamietam "przedwiosnie" straszny chlam, nigdy nie zrozumiem po co nauczyciele z polskiego każą uczniom chodzic do kina? albo w Quo Vadis gołe cyce foremniak, fuj. zreszta w nad niemnem tez taka debilna scena byla jak ta kobita sie myla o oczywiscie musieli pokazac jej gole wymiona :O ekranizacja lektur to dla mnie jakas katastrofa.

Gość obywatel....,,,,,
Lepiej zamiast do kina do teatru, byłem ostatnio Jezioro łabędzie, byłem też w wawie na Mailcki i Laskowik, jak znajde czas to musze iść na czardasza i wszelakie inne świetne operetki, polecam zamiast goownianego popcornu w 3D

Gość ljilhlh
ale dlaczego tak?? nie lubisz kina?? ja to chodze sobie na filmy kilka razy w roku, sama:) a co do kasy... jeden wyda na kino, inny na wodke... o ile go stac:)

Gość inkkaka
ja w ogóle prawie nigdzie nie chodzę - i to jest trochę straszne. ani to kina, ani na żadne koncerty (też w życiu nie byłam), ani do żadnego klubu nie idę ani na kręgle, ani nie chodzę na aerobik ani nie jeżdzę na nartach, ...... jestem beznadziejną nudziarą

Gość inkkaka
ljilhlh -> nie o to chodzi że nie lubię po prostu mam oppry żeby iść sama - jakoś tak smutno;/

Gość mama dwóch dziewczynek
ja bywam dość często w kinach i teatrach, część tych wyjść za sprawą dzieci, część dla własnej przyjemności.

inka - nie wiem skąd jesteś, ale w kinie helios jest "kino dla kobiet" i wiele kobiet przychodzi sama, rozejrzyj się w swojej okolicy.

Gość inkkaka
mama dwóch dziewczynek >> dzięki ;) może się kiedyś wybiorę. sama nie wiem z czym mam problem może po prostu chciałabym żeby ktoś mnie ZAPROSIŁ do kina ... czy gdziekolwiek... na spacer... chyba tak naprawdę o to mi chodzi. no ale jeśli będę czekać na czyjąś propozycję to nigdy już nigdzie nie wyjdę, taka prawda

No to kto mnie przebije? Ostatni raz byłem w kinie z dziewczyna. Potem została moją żoną. A jesteśmy małźeństwem 25 lat.

Gość inkkaka
Arecki446>>> zaproś żonę do kinaaa

Arecki - zaproś żonę do kina, albo lepiej do teatru ;-) ja mam taką "zasadę", że mamę zapraszam do teatru na jej okazje, podobnie swoją starszą superprzyjaciółkę ;-) właściwie tylko z nimi do teatru chodzę, no i z dziećmi do lalek i na sztuki dla dzieci. A do kina chodzę średnio 2 razy w miesiącu - raz z córką, raz z koleżankami na kino kobiet, czasami z mężem, choć mamy różne gusta... Mąż często zabiera córkę na bajki w 3d. Kino kosztuje nas paradoksalnie drożej niż teatr ...

właśnie Inka ;-) ja zanim coś napiszę to już inni kilka wpisów wrzucą, ale ja mam warunki trudne ;-) dzieci, psy...

Gość ASSDDSDFFDS
ja od 10 lat,i zyje

My wolimy teatr i kabarety. A najbardziej lubimy wypłynąc na ryby i poodpoczywać ze dwa dni