Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ujawniacz Prawdy

Normalna dziewczyna - według faceta

Polecane posty

Gość kukurukukupaloma
a normalny facet to: - 180-190 wzrostu - umięśniony, ale nie napakowany, - przystojny z twarzy - rozmiar przyrodzenia odpowiednio duży, wiadomo, - zaradny - inteligentny, - dowcipny, - wykształcony, - oczytany, - czuły i wrażliwy, - ale i męski i odwazny, - dobrze zarabiajacy, - zadbany, - czysty, - elegancki, - bez nałogów, - oczywiście wierny i lojalny to tak z grubsza, reszta to drobiazgi

Gość Ujawniacz Prawdy
"rozmiar przyrodzenia" ha ha ha jak chcesz wyć z bólu to chętnie cię wezmę na tortury do piwnicy

Gość kukurukukupaloma
czy ja gdzieś napisałam, że chcę wyć z bólu? z twoim przyrodzeniem cos nie tak? musisz się wspomagać narzędziami i robisz to w piwnicy? coraz ciekawszych rzeczy się dowiadujemy, niezły dewiant z ciebie

Gość wespazjan
jeszcze zęby perliste :)

Gość wespazjan
kukurukukupaloma > myślę, że bym ci dogodził

Gość kukurukukupaloma
myśl, myśl, tyle ci zostało :) ale że przeze mnie się rypło?

Gość ale jajoooooo
facecik ma wymagania co do cycków b i każe lasce powiększać ....w przypadku posiadania b szkoda ze ona jemu nie każe powiekszac fiuta ... he he kretyn jakiś totalny

Gość Ujawniacz Prawdy
Kretyn to twój stary, moja kobieta mówi o mnie, więc musi być najlepsza! Żadnych gburowatych grubasek, płaskich desek, krótko ostrzyżonych feministek. Jak nie spełniasz wymagań to ja i tak wciąż daję ci szanse, nie jestem takim gównem jak większość bab, które się uprą zamiast iść na kompromis. Operacja piersi to nie koniec świata.

Gość offerma
ja to nie mogę skąd wy te "normy" bierzecie? co to za "norma" której pewnie z połowa społeczeństwa nie spełnia?

Gość norma czy nie norma
ale spelniam wszystkie punkty wymienione przez autora;)

Gość Rycerz001
@ kukurukukupaloma spleniam twoj opis :D:D:D:

Gość Samuel l jackson 2
jako facet spelniam wszystkie warunki poza dobra praca :D a niektore komenty lasek w tym temacie sa tak glupie ze az boli. co wam do tego jakie autor lubi kobiety? nie musicie mu wmawiac co powinien lubic ;/

Gość kontrabas
Około 170 cm???? A po co komu taki wielkolud? Absolutne maksimum dla kobiety to 165 cm. Ale to absolutne. Najlepiej 160 cm. Kobieta ma być kobietą, a nie mutantem. Zwrot płeć piękna zobowiązuje.

Gość 436246324
z moich obserwacji wynika, że faceci wolą brunetki :O

Gość chropowaty
A może dlatego wolą brunetki, bo tych jest więcej? Tak samo jak brunetów. Ciemny kolor włosow jest cechą dominującą, więc będzie go coraz więcej. Dlatego naturalna niebieskooka blondynka, jaki i mężczyzna o takim wyglądzie, to cenny, coraz rzadszy nabytek, zapewniający potomstwu różnorodność genetyczną.