Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Steffaniaaaa2

Napisałam do niego i nie odpisał. Pomóżcie! :(

Polecane posty

Gość kkkdkdk
Nie czaję, takie to poplątane, w dodatku pojawia się drugi facet. Wysoce niestrategiczne. Nie dziwię, się że nie odpisał. Zbiłaś go z tropu i chłopczyna nei wiedział, co z tym począć. Poza tym wiesz, proponowanie piwa przez dziewczynę, to tez może się nie podobać.

Gość kkkdkdk
Mógł wręcz odebrać to jako kpinę.

Gość a masz go w znajomych?
stefania to pojechalas po calosci co za idiotyczny tekst, nie dziwie sie ze cie olal :O

Gość szaraczek
Dziewczyno ile Ty masz lat, jak chlopak ma odrobine inteligencji to nie odpowie na takie cos.

Gość kaszamannakasza
Spotkać mimo wszystko... hm jakoś to tak dziwnie brzmi, dla mnie negatywnie i jakbyś była już na straconej pozycji przez to mimo wszystko i wręcz błagała go żeby się spotkał. Dziwny ten tekst, myślę, że facet nie zakumał, do facetów trzeba prosto, myślę, że zostało mu w głowie tylko to, że jest jakiś inny chłopak, z którym nie poszłaś na piwo, ale mimo tego jest, bo go wymieniłaś, że coś się nie udało, nie umówiłaś się z nim, a teraz chcesz z tym twoim mimo wszystko. XXX chociaż gdyby facet miał jaja i w ogołe jakieś poszanowanie, pojęcie, że grzeczność wymaga żeby odpisać cokolwiek to by napisał, że nie rozumie i cie nie zna na przykład, to jakiś tchórz, najlepiej nie pisać nic, zero klasy, szkoda twojego czasu

Gość A taka inna
On musi byc gejem