Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wlekkimszoku

Miała z was któras HEMOROIDY - opiszecie swoje doswiadczenie???

Polecane posty

Gość wlekkimszoku

Myslalam, ze ten problem mnie nie dotknie, jestem po 2 ciazach, ostatnia 3 lata temu, nic sie nie działo w temacie, az tu jakis tydzien temu poczulam cholerne swedzenie TAM :-O Tak nagle po prostu. No i kilka razy na dobe łapie mnie taki swedzacy atak. Kilka razy drapnełam, bo nie wytrzymałam, az zabolało. Ogólnie w ciagu dnia da sie przezyc, ale bardzo mecze sie w nocy. Nie wiem, czy to od ciepla, czy jak, ale po prostu kilka razy w nocy budzi mnie potworne swędzenie.... Bardzo sie z tym mecze. To najprawdopodobniej hemoroidy. Miala z was ktoras? Jak sobie poradzilyscie/radzicie??? dzieki za wszelkie rady...

a wystaje ci cos? krwawi? boli? jesli nie, a tylko swędzi to może to owsiki ;)

Gość wlekkimszoku
nie, nic mi nie wystaje... cholera, owsiki? nie pomyslałam :-O zaraz sobie wrzuce w google, zobacze, czy podobne objawy :-P

Gość ranyJulek
mnie dopadły w III ciązy, poszłam do apteki poprosiłam o czopki dopuszczalne w ciązy, później o dopuszczalne w czasie karmienia. Są dostępne bez recepty. Niestety nie wchłonęły się całkiem.

Gość ta Jesssiii ggg
jeżeli nie boli i nie piecze to nie hemoroidy:) jeżeli swędzi,nawet bardzo tak w środku t na 100 % owsiki

Gość Fiołkowa Mama
Hemoroidy mi się kojarzą z bólem i okropnym kłuciem, a nie swędzeniem, także nie wiem czy na pewno masz właśnie hemroidy....chyba, że róznie się objawiają. U mnie pomógł procto hemolan, od "kopa".

nom :) sprawdz sobie czy to nie owsiki albo jakaś infekcja, może grzybicza? (nie wiem czy można mieć grzybicę odbytu, bardziej mi to na owsiki wygląda) miałam hemoroidy po porodzie i nic nie swędziało - czułam ból, pieczenie i wyraźnie czułam jak wystawały

Gość wlekkimszoku
czyli hemoroidy powinny bardziej bolec niz swedziec??? kurcze, musze sie zatem wybrac do lekarza, ale jakos wstyd mi. Tak w ogole, to do jakiego???? :-O

Gość Hemoroidy
Hemoroidy zaczyna się od tego, ze strasznie swędzi, kup octenisept w speju, mnie pomaga.

albo dziecko z przedszkola przynosło ;) dla pocieszenia: łatwo się je leczy ;) więc luz. tylko bedziesz musiała bielizne i pościel wygotować...

Gość Hemoroidy
Octenisept Odkaża. Zmień dietę, więcej blonnika mniej mącznych produktów i czekolady.