Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muzyk :)

piosenka

Polecane posty

cześć wszystkim, mam problem kiedys w radiu slyszalem taka fajna piosenke i chcialbym ja znalezc ale nie pamietam jej kiedy to bylo i w jakim radiu. A mianowice, piosneke spiewa dziewczyna, jest to utwór nie nowy tylko ma juz kilka lat, piosenka jest taka troche smutna, jakby o przeszlosci, kochaniu, cos takiego. Spiewana wolno. bardzo btm prosil o pomoc. Dziekuje

Gość szaraczek
takich piosenek to jest bez liku chlopie wiecej szczegolow

Gość moglabym ci napisac tak
slyszalam w radiu piosenke, wolna, leci mniej wiecej tak: lalala lalala lala lala laalalala, co to za piosenka??? aha o miłości :p

Gość mr.krabs
:o może napisz chociaż słowa tej piosenki ! kawałek chociaz

ta druga to Natalii Kukulskiej, do pierwszej z mało danych potrzebne minimum trzy słowa po kolei

Gość Cirillaaaa
a to piosenka polska czy zagraniczna

jest to piosenka polska oczywiscie, spiewa sama dziewczyna, a piosenka jest taka piekna, mniej wiecej tak sie nuci : lala la lala, ona taka jest na pozegnanie i wiem ze jest znana tylko juz dawno jej nie slyszalem i mi sie zapomnialo, wydaje mi sie ze glos podobny do takiej wykonawczyni jak URSZULA i taka podbna piosenka do jej utworow takich wiecie.... :D z tego co sie orientuje to ona czesto leciala w RADIO ZET ale w godzinach nocnych i jest to chyba z jednych znanych wykonawczyn , to chyba tyle jak bym mogl wam o tej piosence opowiedziec :) dziekuje i licze na strzal w 10 :D