Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość adam26322

Osiemnastka mojej dziewczyny

Polecane posty

Gość adam26322

Witam, chciałbym po prosić was o radę, otóż: moja dziewczyna za jakiś niecały miesiąc będzie kończyć osiemnaście lat. Chciałbym spędzić z nią ten wyjątkowy dzień. Mam już kilka pomysłów, ale nie wiem czy są odpowiednie, bo większość z nich jest jednak banalna. I tu pytanie do WAS. Chciałbym, abyście doradzili mi jak może wyglądać ten dzień, gdzie mogę ją zabrać itp. I mam jeszcze jedno pytanie, chciałbym też kupić jej oczywiście prezent, na razie na myśli miałem tylko biżuterię i pozytywkę, ale cały czas szukam pomysłów i w tej dziedzinie. Dodam, że jesteśmy ze sobą nie długo, dlatego nie znam tak dobrze jeszcze jej marzeń i wszystkich zainteresowań. Uwielbia zwierzęta wszelkich gatunków, ale w kwestii prezentu chyba wolałbym coś romantycznego, albo zapadającego w pamięć. Mój budżet na to wszystko to będzie coś ponad 300zł, ale jak podacie jakieś droższe pomysły to też rozpatrzę. PS. Gram od kilku lat na gitarze, chciałbym zagrać i zaśpiewać coś dla niej oprócz klasycznego "sto lat". Najlepiej jakby był to polski utwór. Pomożecie w wyborze?