Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fioletowa petunia

niesłuszne oskarżenie w pracy - jak wybrnąć ?

Polecane posty

Gość fioletowa petunia

oczywiście nie chce tu wybrnąć w takim sensie że uniknąć odpowiedzialności ale to co dziś mi zostało zarzucone nie miało w ogóle miejsca,już pisze co się stało. A więc opiekuje sie dzieckiem mojej dalszej cioci (2,5 letni chłopiec) sytuacja ma się tak że ciocia wyjechała w delegacje na 3 dn pt sob i niedz także przez te 3 dni byłam 24/24 z dzieckiem.Nad ciocia mieszka jej dobra koleżanka (sąsiadeczka do plotek,pożyczania cukru itd-wiadomo o co chodzi) owa sąsiadka również ma synka 2 letniego.Wszystko szło dobrze idealnie póki ciocia nie zadzwoniła dziś z pytaniem czy wszystko w porządku bo ta sąsiadka do niej zadzwoniła że niestworzone rzeczy sie dzieja u niej w mieszkaniu że mały ciągle płacze i ona już nie może wytrzymać ale przesadziłam tupaniem i przestawianiem mebli (?) a jej synek PRZECIEŻ SPAŁ :o nic takiego nie miało miejsca ! nie wiem dlaczego ona tak powiedziała,mały przez te 3 dni zapłakał może z 3x z czego 2 x normalnie z przyczyn takich że kazałam mu zejść ze stołu a to nie było po jego myśli,dodam że nie trwało to dłużej niż pare min.Mam na uwadze że dookoła mieszkaja ludzie i naprawde starałam się tak bawić z małym żebym innym nie zakłócała ciszy domowej,większość popołudnia spędzialiśmy na spacerach a sąsiadka oskarża mnie o takie rzeczy! ciocia powiedziała że wszystko w porządku i mi wierzy i nie wie dlaczego się tak zachowuje bo przecież zawsze gdy dzwoniła nigdy nie słyszała małego płaczącego tak jak niby to miało miejsce wręcz gaworzył i się śmiał :o Jasne że cieszy mnie postawa cioci bo ja sobie nie mam nic do zarzucenia starałam się nim opiekować najlepiej jak potrafie ale co mam zrobić z ta sytuacja? jeśli się bedzie powtarzać ? ja zupełnie nie wiem czym podpaść nawet mogłam ! bo widziałam ta Pania 2 x z czego raz udała że mnie nie widzi! :o nie chce nie przyjemności i tego żeby ciocia musiała być w tak niezręcznej sytuacji ale ja nie rozumiem naprawde skąd te oskarżenia zwłaszcza że to jej synek się naprawde głośno zachowywał i potrafilł po 22 płakać po 30 mi ale nie przyszło mi do głowy o tym mówić nawet cioci bo rozumiem że to dziecko i mogło mieć gorszy dzień a tu się okazuje że ja nie moge dopuścić do sytuacji w której Kamil uronił by łze bo zaraz moge być podkablowana. Jakiś pomysł ? Mam iść do tej Pani i zapytać dlaczego nie zeszła i mi nie powiedziała jeśli wg niej faktycznie byłam tak głośno czy co ? naprawde głupia sytuacja.

Gość kkkdkdk
Nie. Masz powiedzieć cioci, że jak nie ustawi do pionu tej sąsiadki (mówiąc w skrócie nie każe jej spadać z takimi telefonami), to ty rezygnujesz z pracy. Innymi słowy masz być obrażona i walnąć focha. Jeśli ciotce zależy na tobie, zrozumie, ze następnym razem ma upierdliwą sąsiadkę spuścić po brzytwie. A ty się usiłujesz usprawiedliwiać. najgorsze, co możesz zrobić.

Gość fioletowa petunia
na prawdę nic nie robię temu dzieciakowi , tylko jak nie chciał jeśc to mu na siłę wepchnęłam łyżeczkę z zupą a póxniej sobie przypomniałam że jej nie podgrzałam , była w zamrażarce :O dzieciak się rozbeczał i tyle , zatkałam mu buzię myslicie że ta sąsiadka to słyszała ?

Gość kkkdkdk
I w życiu nie rozmawiać z sąsiadką. Po co ci to? Ona pewnie z tych, którym przeszkadza każdy odgłos.

Gość fioletowa petunia
świetny żart podszywie jak już coś piszesz niech będzie to chociaż śmieszne :D Sama nie wiem co robić jestem zakłopotana bo nie spodziewałam sie tego jak ciocia mi to powiedziała to zbierałam potem buzie z podłogi.Po co jej takie zmyślanie i w jakim celu niby miałabym meble przestawiać?!

Gość fioletowa pitunia
w nocy masturbuje się grzechotka malca, fajnie brzęczy

Gość fioletowa petunia
twoje żarty są tak ograniczone jak umysł-2,5 latek już nie bawi sie grzechotkami ;)

Gość bbbbbbbbbbbbbbbbbbaaaaaaaaaaaa
A ja myślę że sąsiadka jest po prostu zazdrosna że ciocia ma gtaką opiekunkę do dziecka, ot i cała prawda!!!

Gość fioletowa pitunia
mam opuchnięta fioletową pitunię

Gość fioletowa pitunia
swędzi mnie pitunia , drapię się że aż zrobiła sie fioletowa :(