Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kdbfk

Podobają wam się takie jakby "przećpane oczy"?

Polecane posty

Gość kdbfk

Coś w rodzaju jak ma Kristen Stewart, takie mętne, przećpane spojrzenie, ciężkie powieki.. Uważacie, że to seksowne u kobiet?;)

Gość bfdb vnf f
Nie widzę u niej przećpanych oczu

Gość einmalig
:D

Gość kdbfk
Dlaczego według Ciebie to wada?:>

Tak fajnie to wygląda u Kristen Stewart ale zwróć uwagę jaki ma makeup a szczególnie w jaki sposób maluje oczy, to dodaje jej uroku ale podejrzewam, że bez tego wygląda nieciekawie.

Gość kdbfk
Ją podałam dla przykładu, żeby łatwiej było wam sobie wyobrazić jak może wyglądać tak mniej więcej takie spojrzenie. A zakładając, że dziewczyna z makijażem czy bez ma naturalnie taki typ urody, że właśnie ma takie przyćpane spojrzenie.. Przyciąga to waszą uwagę? Podoba się jakoś szczególnie, intryguje?;)

Gość kdbfk
Chodzi mi o takie przymrużone oczy;)

Ale jednym to pasuje a drugim nie to zależy też od typu urody. Mi to się w dziewczynach nie podoba i ogólnie nic bo sama nia jestem więc niech sie faceci wypowiedzą

Gość takie oczy
beznadzieja

Gość wejlojodnn
A mi się bardzo podobają, uważam, że to takie seksowne spojrzenie, szczególnie jak do tego dziewczyna ma ciemne rzęsy, ciemne wyraźnie zarysowane brwi i jasne oczy np szare czy niebieskie:D No i kojarzy się z seksem, bo po orgazmie oczy mają właśnie taki wyraz:D

Gość wejlojodnn
A co do Kristen to u niej na pewno makijaż to podkreśla, ale z natury też ma takie trochę przymrużone oczy

Gość wejlojodnn
A co do Kristen, że jej oczy naturalnie mają taki wyraz, który jest jeszcze dodatkowo podkreślany makijażem

Gość wejlojodnn
Mogę jeszcze dodać, że taki typ oczu świetnie pasuje do tzw stylu "na bezdomnego", który osobiście bardzo mi się podoba:)

Gość Olga2132322
nie i wg mnie ta Kristen do ładnych nie nalezy . Oczy maja byc duże i wygladac zdrowo ,a nie ,, przecpane"

Gość wejlojodnn
Taki typ oczu świetnie pasuje do tzw stylu "na bezdomnego", który bardzo mi się podoba:)

Gość prawictwo pospolite141
cos jak majka z tvn ? nie , niepodobają mi się

Gość prawictwo pospolite141
cos jak Majka z tvn ? Jestem na nie . Preferuje raczej Marte trzebiatowską .

Gość wejlojodnn
Widzę, że kafe coś źle działa, bo najpierw pokazuje mi, że wypowiedź się nie wkleiła, piszę ją od nowa, a potem okazuje się, że jednak jest widoczna na stronce:P A tak w ogóle to dobrym przykładem takiego "bezdomnego" stylu i kobiety z takimi oczami jest Erin Wasson, do mnie bardzo to przemawia:) http://www.google.pl/search?q=erin+wasson&hl=pl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=HvnzUI79EoXVsgbO_ICwDg&sqi=2&ved=0CCwQsAQ&biw=1280&bih=627

Gość wejlojodnn
Widzę,że mój post chyba znów nie wskoczył;/ Napiszę jeszcze raz w takim razie. Idealnym przykładem takiego stylu "na bezdomnego" i równocześnie takiego typu urody z "przećpanymi" oczami jest Erin Wasson. Do mnie bardzo to przemawia, wygląda tak tajemniczo, intrygująco i seksownie:) http://www.google.pl/search?q=erin+wasson&hl=pl&tbo=u&tbm=isch&source=univ&sa=X&ei=HvnzUI79EoXVsgbO_ICwDg&sqi=2&ved=0CCwQsAQ&biw=1280&bih=627

Gość wejlojodnn
Widzę, że kolejny raz nie pokazywało, ze wiadomość wskoczyła, a jednak wskoczyła i teraz są dwie prawie takie same:P

Gość wejlojodnn
Sama jesteś sierota:P