Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alicja86uksss

moja najoma umiescila foto cycka i.... na fb

Polecane posty

Gość alicja86uksss

moja znajoma umiescila foto cycka i dziecka ktore siega jezykiem po nie.. to dziecko ma ponad 2 lata.. szokujace to dla mnie a ze znajoma nie jest przyjaciolka tyko umiescilam komentarz pod tym zdj ze jak mozna po jej koledze ktory niby zatem jej to naisal.. to juz drugie jej takie foto inne bylo z chrztu chyba cala piers ssana przez dziecko..

Gość no ja cie prosze
albo do niej napisz pw albo daj se siana bo widze że nie masz odwagi jej powiedziec prosto w oczy ale do obgadania za plecami jesteś pierwsza...

Gość alicja86uksss
co to za obgadywanie za plecami na forum anonimowo.. to zes dala porownanie

Gość Katastrofffa
Jej konto na Fb i jej cycek.Nie twoja sprawa co umieszcza na profilu.Nie podoba ci sie to to albo skomentuj pod zdjeciem albo przemilcz.

Gość Katastrofffa
Jej konto na Fb i jej cycek.Nie twoja sprawa co umieszcza na profilu.Nie podoba ci sie to to albo skomentuj pod zdjeciem albo przemilcz.

Gość Co ty nie powiesz
Różnica tylko jedna-obgadując tu masz pewność że się nie dowie że to ty o niej piszesz. Ale dupe jej obrabiasz. do koleżanek się boisz że ona się dowie i ci powie co o tobie myśli prosto w oczy a skoro ty nie umiesz powiedzieć komuś swojego zdania to boisz się Co ktoś może tobie powiedzieć. Poprostu chcesz żeby każdy ci odpisał "masz rację tak robią dziwki" ciekawe co byś powiedziała jak byś zobaczyła jak ja na ławce w parku piersią karmie?

Gość pasikonik34636
Taaa, jej sprawa. A gdyby któryś kolega wrzucił zdjęcie fiuta to byście były pierwsze oburzone. Albo jeszcze lepiej - fiuta i języka laski, która do niego sięga:D:D:D

Gość pasikonik34636
Co ty nie powiesz, ale chyba jak karmisz w parku to w ustronnym miejscu albo zasłaniasz czyms pierś, a nie świecisz gołym cycem na środku ruchliwej ulicy? Wrzucenie zdjęcia gołego cyca na fb jest wyjątkowo niesmaczne.

Gość Co ty nie powiesz
Żeby to jeden takie zdjęcia wrzucal... Ja jednemu napisałam pw że jak dodaje takie zdjęcia to niech mnie wykluczy z oglądania i te zdjęcia nie są dla mnie dostępne. Co to za problem? każdy wrzuca co chce.

Gość Co ty nie powiesz
Tak zasłaniam... mąż na mnie kurtke zarzuca. To jest fizjologia. Po za tym jak dziecko ssie to całego cycka nie widać...

Gość pasikonik34636
No widzisz, a kolezanka autorki wrzuciła zdjęcie gołego cyca z sutem na wierzchu na publiczną galerię fb. i to jest obrzydliwe i nie wiem co to ma wspólnego z twoim karmieniem piersią w parku...:o

Gość pasikonik34636
No widzisz, a kolezanka autorki wrzuciła zdjęcie gołego cyca z sutem na wierzchu na publiczną galerię fb. i to jest obrzydliwe i nie wiem co to ma wspólnego z twoim karmieniem piersią w parku...:o

Gość Co ty nie powiesz
A tak trudno uświadomić koleżance że zrobiła coś nie tak? trudno napisać wiadomość? widocznie tak-lepiej wejść na kafeterie i obrobić dupe bo czy anonimowo czy nie jest to obrabianie niż napisać do koleżanki nie koniecznie w komentarzu ale na pw?

Gość pitupitusrutututu
Czy galeria jest publiczna czy nie tego nie wiesz.Czy zaslania sie w parku czy w kawiarni tez jej sprawa.Jest niesmaczne to sie nie patrz po prostu.

Gość nie wiem o co.......
ci chodzi.To jej konto i może dodawać co chce...cycka nie widziałaś?tak Cię to obrzydza?No to raz zobaczyłaś i nie musisz więcej wchodzić na jej profil.Ludzie to mają teraz takie problemy ,że szok:/ Skoro moderator nie usunął tego zdjęcia,to znaczy że nic strasznego na nim nie ma:/A Ty się zgorszyłaś...ciekawe.Pewnie jesteś jakąś zgorzkniałą starą panną:/Ja mam koleżankę,która ma strasznie obrzydliwego faceta...aż rzygać się chce na jego widok:/I co?Mam jej napisać żeby nie wstawiala jego zdjęć,bo mi się niedobrze robi jak na niego patrzę...po prostu nie wchodzę na jej profil i mam problem z głowy:/ A Ty specjalnie temat zakładasz,jakby co najmniej wstawiła zdjęcia podczas seksu,albo jak robi komuś loda:/

ci chodzi.To jej konto i może dodawać co chce...cycka nie widziałaś?tak Cię to obrzydza?No to raz zobaczyłaś i nie musisz więcej wchodzić na jej profil.Ludzie to mają teraz takie problemy ,że szok:/ Skoro moderator nie usunął tego zdjęcia,to znaczy że nic strasznego na nim nie ma:/A Ty się zgorszyłaś...ciekawe.Pewnie jesteś jakąś zgorzkniałą starą panną:/Ja mam koleżankę,która ma strasznie obrzydliwego faceta...aż rzygać się chce na jego widok:/I co?Mam jej napisać żeby nie wstawiala jego zdjęć,bo mi się niedobrze robi jak na niego patrzę...po prostu nie wchodzę na jej profil i mam problem z głowy:/ A Ty specjalnie temat zakładasz,jakby co najmniej wstawiła zdjęcia podczas seksu,albo jak robi komuś loda:/

Gość pasikonik34636
A co nie widziałaś seksu lub penisa, że przeszkadzało by ci jak ktoś dodał takie zdjęcia? Ciekawa logika: cyc tak, bo każdy cyca widział. Seks nie, choć penisa tez każdy widział...:o

Gość Jesssiii ggg
pasikonik heheh dobre byłoby zdj fiuta faceta i laski językiem sięgającej po niego... no co, jego foto, jego sprawa... ale dlaczego ja przegladając fb muszę to ogladać? Wywaliłabym ze znajomych A autorka nie obgaduje, napisała jej przecież, jak tak można, ma prawo do opini i komentarzy, wstawiając foto na fb czy nk trzeba się liczyć i z negatywnymi komentarzami, a jak się nie podoba to nie wstawiajcie albo załóżcie bloga ze zdjęciami obrzydliwymi :D

Gość Jesssiii ggg
swoją droga, gdybym widziała pannę karmiącą na ławce w parku ponad 2 letnie dziecko to bym pomyslała, ze ma coś z głową :O

Gość Jesssiii ggg
albo gdyby na fb pojawiło się zdj fiuta i faceta językiem sięgającym po niego? Co, chyba nie jesteście homofobami?? :D

Gość Jesssiii ggg
albo gdyby na fb pojawilo się zdj fiuta i faceta językiem sięgającym po niego? No co, chyba nie jesteście homofobami?? :D

Gość Oj chyba źle czytasz
Autorka nic do niej nie napisała. Jest oburzona zachowaniem i zdjęciem:)

może źle to ujęłam,bo sex mnie nie przeraża i penis również:)Tylk0o zdjęcie penisa lub seksu zostałoby usunięte przez moderatora:) A Ty Jessie to jakaś strasznie nawiedzona jesteś...taki moher straszny:/ Golić się w miejscach intymnych nie można,bo wszystkie dziewczyny zjebałaś że pewnie od tego grzyby mają...a teraz nawet cyc na fb Cię przeraża...bo Ty przecież byś takiego znajomego z fb wywaliła jakby wstawił zdjęcie golizny:/Pewnie jesteś strasznie starą babą z kompleksami...pytam po co siedzisz na fb i przeglądasz zdjęcia znajomych?chcesz się dowartościować czy co?najlepiej usuń swój profil,bo wszędzie możesz trafić na zdjęcie z gołym ciałem...masz coś nie bardzo pod kopułą.Myślisz,że jesteś mega mądra,a tak naprawdę można Cię uznać za osobę która raczej nie pasuje do XXI w...i bardzo odstajesz od społeczności...

Gość Jesssiii ggg
hehe:D umiescilam komentarz pod tym zdj ze jak mozna j.w. nie obgaduje, chyba jednak napisała coś jej? na fb wchodzą, bo piszę z przyjaciółmi, jak mnie ktoś zaprasza do znajomych a potem bombarduje mnie 30 jego fot dziennie albo są jakies wg mnie niesmaczne, to dlaczego wchodząc na fb w celu popisania z kimś musze na glupie foty patrzeć???? co do topiku o goleniu / nie goleniu w miejscach intymnych to to ja zostałam zjebana i wyzwana, wkleiłam kilka artykułów, do czego może doprowadzić golenie cipek, to fakty a nie moje teorie. A jeśli wstawianie na publiczne forum zdj karmienia piersią 2 latka i ślepym podązaniem za modą na golenie miejsc intymnych (bo tak robią modelki) jest "pasowaniem" do XXI w no to rzeczywiście, nie pasuję :)

Gość Jesssiii ggg
nie rozumiem, po co wstawiacie takie zdjęcia, co one mają nam powiedzieć, patrzcie, jak ładnie ssie? Patrzcie, wytrzymałam ponad 2 lata karmienia? Patrzcie, jak wyglądają moje cycki po karmieniu? A może patrzcie, jakie mam cycki? Jest cycek, moze być i penis. Mnie to nie przeszkadza, ale już wolałabym na to drugie popatrzec niż na karmienie piersią czy na 30 zdj lasek w różnych pozach. A skoro moderacja usuwa penisa, niech usunie i cycka :classic_cool:

Gość Jesssiii ggg
znowu post wcięło

Gość Hahaha no nie mogę
Ale ktoś ci na tym forum również napisał z artykułu że i nie golenie się nie jest zdrowe bo nie można do końca oczyścić się przy menstruacji a ty dalej swoje. Tak jak tutaj. Chyba chora jesteś i do gim nie poszłaś bo jak dziecko się zachowujesz.

Gość Jesssiii ggg
No racja nie byłam w gimnazjum (jesli o to chodziło) mój rocznik reforma oświaty ominęła szerokim łukiem (czego nie żałuję czytając wypowiedzi co niektórych szczyczących się gimnazjum hehe), mam 29 lat ktoś tam pisał i tak źle i tak nie dobrze, natomiast podsumowanie art było, zeby golić tylko to, co wystaje z bielizny a reszty nie, bo dochodzi do mikrourazów skóry, ktore sprzyjają powstawaniu chorób, o których tam pisalam. Zapytaj ginekologa jeśli masz problem z czytaniem lub ze zrozumieniem treści i nie siej zamętu.

Gość Jesssiii ggg
wrr

Jessi akurat podsumowanie tego artykułu było inne:/Nie to co Ty napisałaś:/Podsumowaniem było jak się dobrze ogolić:)