Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to ma jakąś nazwę?

Czy jest szansa zobaczyć coś ciekawego w Wawie...

Polecane posty

Gość to ma jakąś nazwę?

...w promieniu powiedzmy kilometra od dworca zachodniego, jeśli ma się na to czas wolny do następnego pks-a góra jakieś dwie godzinki? :classic_cool:

Gość mamdmaxxx
można zobaczyć starą gazownię , w której Niemcy zagazowywali Polaków

Gość to ma jakąś nazwę?
ooo to całkiem ciekawa propozycja, przemyślę :) coś jeszcze?

Gość to ma jakąś nazwę?
Warszawiacy pomocy!! Nie pozwólcie mi, abym wyjechała z naszej wspaniałej stolicy zachowując w pamięci wyłącznie widok odjeżdżających busów, szereg budek z kebabem oraz lakoniczne komunikaty z radiowęzła 😭:(

Gość możesz zobaczyć w wawie
możesz zobaczyć w wawie pana TUSKA

Gość to ma jakąś nazwę?
w promieniu kilometra od dworca? cool:classic_cool: a trzeba się z nim umawiać czy siedzi tam cały czas?

Gość to ma jakąś nazwę?
no dobra dajcie spokój widok panatuska na tle starej gazowni, w której niemcy zagazowywali polaków sobie darujmy nie macie tam nic ciekawszego?

w tamtej okolicy i dysponując takim czasem to nic ciekawego nie zobaczysz, a jak już byś miała 2 godziny to byś mogła na gorkę na szczęśliwicach pojechać i takim zjazdem jakby saneczkowym takim no czymś dziwnym co sie po rynnach jeździ i zobaczyć dziadków na nartach o każdej porze roku są na tej górce i jeżdżą można sie poczuć jak na szczycie ;) podana propozycja gazownia podobno grozi zawaleniem i w środku są nietopoerze ale warto zobaczyc, piekny budynek :) niedaleko jest też kościoł z grubego muru z wielką dziurą, którą zrobiła bomba w czasie wojny, specjalnie go nieodbuddowano,żeby zachować slad co nam Niemcy zrobili :(

jadać na górkę szczęśliwicką po drodze miniesz budynek akademii nauk i medycyne, tam bedzie też budynek ze zwierzetarnia :( i prosektorium oraz niedaleko szpital a w nim helikopter, czesto wylata i możesz zobaczyć spektakularną akcje, co do dworca zachodniego na skrzyzowaniu czasem stoi facet z ogniami albo innymi sztuczkami :) same ciekawe rzeczy w tym mieście ;) tylko nie wiem czy o tej porze roku w parku szczęśliwickim jest też plac zabaw, i taki drąg jak na ktory wejdzieszi mocno obejmiesz to mogą faceta jaja rozboleć, jak chcesz zrobic to swojemu chlopakowi to go koniecznie tam zabierz :D :D

Gość to ma jakąś nazwę?
o dzięki Ci, dzięki ! :classic_cool: A cosik z spoza zagadnień "niearchitektonicznych"? Typu właśnie ten drąg lub coś innego, takiego bardziej do przeżycia niż do oglądania? xxxxx Pani Czkawko, a możesz mi jeszcze powiedzieć, czy metro wilanowska- daleko toto jest od dworca? nie mogę sama sprawdzić, bo nie chce mi się załadować nic oprócz kafe :D:D

Gość to ma jakąś nazwę?
* spoza "architektonicznych" znaczy się :classic_cool:

Gość Warszawski Prawik
Czkawka pokazesz bimbalki :classic_cool:??

trudno mi to powiedziec, bo nie mam wyobrazni przestrzennej :O wydaje mi sie jednak,ze jest dosc daleko, z 10 km na pewno, o jakies 10 minut autobusem o ile jakas linia jeszcze tam jezdzi, cos do przezycia to...latem raczej... jest takie wielkie pole obok tego dworca tzn po drugiej stronie i na tym polu rozne rzeczy sie dzieje np. nastolatki wagaruja, czasem leżą żule pod drzewem albo pieski się kochają :)

Gość Warszawski Prawik
Czkawka pokaz bimbalki :classic_cool:

Gość to ma jakąś nazwę?
kurcze szkoda ;( a tak chciałam się móc pochwalić, w gronie moich elytarnych i o tak zwanym wysublimowanych guście podróżniczym, znajomych których nie mam, czymś innym niż widokiem żuli na dworcu ;( najwyraźniej zostaje mi usiąść gdzieś w kącie i zająć się jakąś ciekawą książką ;(

masz tu bimbałki do wyboru do koloru http://www.google.com/search?q=bimba%C5%82ki&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&oe=UTF-8&rlz=1I7ADSA_pl&um=1&ie=UTF-8&hl=pl&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=FVnzUL6-EcOatQaLtoDQBw&biw=1280&bih=633&sei=GFnzUMuHJIqPtAbzuoHYBQ szczególnie polecam obrazek nr 2 od lewej w 6 linijce :) :classic_cool:

Gość bywam niepoważna
pisać do cholery bo wyjeżdżam 😡:D🖐️