Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość uuppp

zwolnienie od psychiatry

Polecane posty

Gość uuppp

witam ,moze ktos z was wie jak wyglada zwolnienie od psych.na jak dlugo moze wypisac i kto wtedy placi praconikowi za takie zwoln? mam taki problem ze likwiduja sklep i cche isc na takie zwoln.tymbardziej ze tak czy siak musze zaczac leczenie( problemy masa problemow z ktorymi sobie nie radze i chyba nerwica tez albo depresja) kiedy moge isc na takie zwolnienie czy w trakcie 2 tygodni wypowiedzenie moge isc czy juz wczesniej?i czy potem bede miec w papierach lub swiadectwie pracy ze sie leczylam psychiatrycznie?boje sie tego wlasnie.piszcie jak to jest bo niemam zielonego pojecia!!

Gość YOUDITHA
witamy w matrixie

Gość uuppp
chodzi mi glownie o swiadectwo pracy czy tam bede miala napisane ze zwolnienie mialam od psychiatry?

Gość rajsza19
pilnie potrzebuję namiar na psychiatrę w Warszawie ,który wystawi mi długie zwolnienie. Dzięki za pomoc.

Gość ula której ukradli nick
nic nie będzie w papierach ,będzie jedynie że przebywałaś na L4 to wszystko , zwolnienie wygląda tak samo jak od innego lekarza specjalisty , jeśli psychiatra stwierdzi depresję możesz liczyć na dłuższe zwolnienie , do 30 dni płaci twój pracodawca ,następnie zus i tutaj uwaga bo najpewniej lekarz orzecznik zus będzie cię chciał ozdrowić .

Gość uuppp
czy aby dostać takie zwolnienie wystarczy nagle wybuchnąc u lekarza dzikim śmiechem?