Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nataleczka902290

2 i pół miseiąca do ślubu...

Polecane posty

Gość nataleczka902290

i bardzo się denerwuję, boję się, że o czymś zapomnę. Tyle jeszcze do zrobienia ;/ Jak opanować stres i dopiąć wszystko na ostatni guzik?

Ciężko jest opanować stres, musisz poszukać powodu takiego stanu. czy większość rzeczy masz już załatwione? Co spędza Ci sen z powiek? Jeżeli nic i po prostu się stresujesz na samą myśl o ślubie, to znajdź sobie jakieś zajęcie do tego czasu, by niepotrzebnie się nie nakręcać!

Gość Wiedenka
Jeszcze zdysz uciec na Bali!

Gość Nastia Janowa
zrób liste

Gość nataleczka902290
No tak muszę zrobić listę :) I odprężyć się jakiś basen, sauna...co jeszcze mnie denerwujee, to dochodzące mnie wiadomoście, że ten nie przyjdzie bo ma chrzest w rodzinie, tamten bo ojciec jest chory, inny bo nie ma z kim...i się dołuję, że polowa nie przyjdzie ;/

nataleczka902290 - naprawdę warto przejmować się ludźmi, którzy szukają wymówki, żeby nie przyjść? Jak już gdzieś napisałam - spójrz na to tak, że po prostu nie są warci, żeby dzielić z nimi tak wzruszające i intymne chwile, jak ślub:)

Gość ona773388
No z tymi zaproszonymi to tak zawsze, że nie wszyscy przyjdą. Odpręż się masz jeszce dużo czasu, pomyśl jak się bedziesz denerwowała dwa tygodnie przed, skoro już teraz tak sie denerwujesz