Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasia iOskarek

siedzenie niemowlaka

Polecane posty

Gość Kasia iOskarek

moj maluszek ma juz ponat 5 miesiecy i nadal sam nie siedzi i niema jeszcze zabkuw czy wasze dziec tez

Gość dfdsfgdgvfre
moja jak siadła miała 8 msc. z pozycji raczkującej. Ząbek pierwszy wyszedł jej jak miała 6 msc. Taraz ma 10 msc i 8 ząbków

Gość dobraciociadobrarada
Spokojnie, moja podobnie jak u mamy wyżej, pierwsze ząbki (dwie dolne jedynki) dostała w 6 mies., usiadła w połowie 8 miesiąca, najpierw podciągając się w wózeczku - łapała rączką za poręcz. Tak więc nie ma się co martwić, każde dziecko ma swoje tempo, a 5-miesięczne niemowlę to jeszcze bardzo malutki maluszek :)

Gość dobraciociadobrarada
Spokojnie, moja pierwsze ząbki dostała w 6 mies. (dwie dolne jedynki), usiadła w połowie 8 mies., najpierw podciągała się w wózeczku (łapała rączką za poręcz), tak więc nie ma się co marwtić, każde dziecko ma swoje tempo, a 5 mies. niemowlę to jeszcze bardzo malutki maluszek :)

Gość moja coooo ra
cora ma 8 miesiecy, siadla miesiac temu, zebow nadal nie ma. znam dziecko to zaczelo siadac jak mialo 10 miesiecy, a pierwszy zab jak mialo 11 mscy. jeszcze ma czas

Gość Kasia iOskarek
tak macie racje tylko ze on jak mial niecale 2 miesiace juz wysoko sie podnosil na przyszku i lapal ruwnwage i macie jkies propozycje by zaczol mi jesc kaszki wlasnie skonczylam i nie zjadl nawet 2 lyzeczek zupki je owocki z apetytem a co do kaszki sie nie moze przekonac i juz nie wim jak mam go namuwic

Moja skończyła 7 miesięcy i dopiero próbuje siadać i zero ząbków:D I wcale się nie martwię, dzieci różnie się rozwijają,

Gość kurka bez pazurka
Miarka- Ty masz takie małe dziecko? Zawsze jak czytałam Twoje wypowiedzi jawiłaś mi się jako mama kilkulatka:) Widocznie z kimś mi się pomieszałaś. Co do siedzenia- wg naszego rehabilitanta najlepiej, jak dziecko siada z raczkowania- więc macie jeszcze czas. Co do zębów- mim dzieciakom wychodziły późno- młodszej w wieku 10 , starszemu w wieku 12 miesięcy. Niejeden 5miesięczniak nie posiada uzębienia więc spokojnie:)