Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość cukiereczki

szukam kompana do odchudzania!

Polecane posty

Gość cycyrydza
Coś tak kawa nie chce mi wyjść ale mimo tego zapraszam na poranną kawkę :)

hello!! witam was po weekendzie, jak tam wasze odchudzanie? ja po tygodniu mam mniej więcej 1kg mniej, w zasadzie dzięki ćwiczeniom rególarnemu bezśmieciowemu jedzeniu, fakt, wczoraj zjadłam kilka rogalików półfrancuskich, ale nie smakowały mi jakoś specjalnie :-) Za to zauważyłam, że zaczynam mieć kondycje, ha !! w końcu!! Miłego dnia Wam życzę..

Cześć Dziewczyny! Ja wprawdzie na dobre zadomowiłam się na innym topiku ale chętnie będę również zaglądała do Was ! Moim problemem jest brzuch :( wielki tłusty , nie mam nadwagi , ważę około 55 kg , mierzę 160 cm , aczkolwiek brzuch wygląda strasznie. Przez dwa miesiące schudłam jakieś 8 kg , będąc na MŻ , w tej chwili chciałabym zjechać jeszcze te 5 , marzy mi się 50 :) ale bardziej niż na tym , zależy mi na poprawie mojego brzucha , dlatego przeszłam w ubiegłym tyg na dietę , która polega na jedzeniu nabiału w pracy i na obiadokolację porcji warzyw , zupełnie ograniczyłam węglowodany i tłuszcze , ryby i białe mięso zamierzam jeść w weekend , wtedy mam czas na gotowanie. Niestety miniony weekend nie należał do udanych , pozwoliłam sobie na śmieciowe przekąski , natomiast od dzisiaj walczę na nowo , zamierzam się zmusić również do robienia brzuszków. Wie Ktoś może od ilu powinnam zacząć?

Nina, ja myśle,że na początek zrób tyle ile dasz rade, nie wiem 10-20 ile dasz rade, a z czasem będziesz robiła więcej. Ja jestem w szkoku, bo po tygodniu ćwiczeń spokojnie moge zrobić 10-15 bez zadyszki, a kondycje miałam na -1000 ;-)

Nina, ja myśle,że na początek zrób tyle ile dasz rade, nie wiem 10-20 ile dasz rade, a z czasem będziesz robiła więcej. Ja jestem w szkoku, bo po tygodniu ćwiczeń spokojnie moge zrobić 10-15 bez zadyszki, a kondycje miałam na -1000 ;-)

masz rację zacznę od 10 żeby sie nie zniechęcić , zresztą chciałabym jeszcze z łóżka wstać po tym treningu :D

Gość cycyrydza
Witam dziewczynki co do brzuszków to ja nie dam rady robić z przyczyn zdrowotnych ,ja mam takie swoje brzuszki zamiast tłowia podnosze nogi do góry tez dobry sposób :)

nie ważne co się robi, ważne że się ruszamy, ja po 1,5 tygodnu ćwiczeń zauważam minimalną formę, z każdym dniem mam lepszą kondycje i fajnie mi z tym, bo lepiej się czuje, nie wiem dzie byłam wcześniej:-)