Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

edyta850

ginekolog do prowadzenia ciąży - W-wa Grochów, NFZ

Polecane posty

Witam, Szukam dobrego (jakżeby inaczej) ginekologa do poprowadzenia ciąży, który przyjmuje na NFZ w rejonie Grochów, Praga Pd, ewentualnie Centrum. Z jakichś nie do końca jasnych powodów wolałabym mężczyznę, ale nie będę się upierać Będę wdzięczna za wszystkie namiary.

Znam dra Rutkowskiego, bo swego czasu chodziłam do niego, ale głównie po recepty na tabletki. Jakoś nie wzbudza mojego zaufania jeżeli chodzi o prowadzenie ciąży. Kiedyś oprócz recepty chciałam od niego też poradę w bardzo przykrej i ważnej dla mnie sprawę, a on to totalnie zbagatelizował i skończyło się na wizycie u innego lekarza. Ale kiedyś mąż czekał na mnie pod gabinetem i słyszał, że jakieś 2 pacjentki w ciąży bardzo chwaliły jakąś PANIĄ doktor z tej przychodni, właśnie w kontekście prowadzenia ciąży. Tylko niestety nie zapamiętał nazwiska Nie masz może pomysłu kto to mógł być? A powiedz mi jeszcze, Twoja ciąża była bezproblemowa? Bo ja niestety mam pewne problemy ze zdrowiem i potrzebuję naprawdę sprawdzonego lekarza.

tak, ciążę miałam bezproblemową a wręcz książkową, miałam z nim b.dobry kontakt jednak nie prowadził mojej ciąży do samego końca bo przyjechałam do męża do UK, jednak przed wyjazdem wszystko z nim uzgodniłam odnośnie becikowego etc.. nie mam za bardzo doświadczenia, bo nie potrzebowałam nigdy specjalisty ale ten lekarz w mojej ocenie jest dobry :)

Gość skoro masz problemy
ze zdrowiem,to dlaczego nie pójdziesz do prywatnego lekarza?!Nie rozumiem takich ludzi...przecież to nie są mega duże koszta:/Jak stać Cię na dziecko,to na lekarza również!Myślisz,że jakiś lekarz na NFZ będzie Cię traktował tak samo jak pacjentkę,która chodzi do Niego prywatnie?Nie żartuj sobie>..chyba nie jesteś tak naiwna???:/

Gość niedobrze mi....
Kiedy facet umie stanąć prosto? Kiedy piwo stoi na najwyższej półce!