Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bądź sobą

Sposoby na zgage

Polecane posty

Gość Bądź sobą

Jakie wy macie? Ja pije zielona herbatę z imbirem a jak jestem na mieście to guma mietowa.

Gość niedobrze mi....
Przychodzi facet do pubu, kładzie 100 złotych na barze i mówi do barmana: - Nalej mi, bo zaraz padnę! Dowiedziałem się dzisiaj, że mój ojciec jest gejem. Za dwa tygodnie ten sam facet przychodzi, kładzie forsę i mówi: - Nalej, bo zaraz padnę! Dowiedziałem się, że mój brat jest gejem. Po tygodniu facet znów przychodzi i bez słowa kładzie 100 złotych na blacie. - Czy jest ktoś w twojej rodzinie, kto sypia z kobietami? - pyta go barman. - Tak, moja żona. Właśnie się o tym dowiedziałem...

Gość ma-być-optymistycznie
mleko. W moim przypadku najdłużej działa gorące, a zgagę mam po wszystkim nawet po wodzie mineralnej, choć w to aż trudno uwierzyć.

Gość Bądź sobą
Ma być optymistycznie ja bym się cieszyła wiedząc że mam zgage po wszystkim u mnie się pojawia nawet gdy nic nie jadlam... I to jest straszne.

Gość ma-być-optymistycznie
Bądź sobą, a nie bierzesz jakiś leków rozkurczowych typu no-spa, buscopan, fenoterol? Nie znam się za bardzo, ale babka na szkole rodzenia tłumaczyła, że mięśnie macicy i przełyku są to mięśnie proste i te leki jak rozkurczają macicę, to niestety przełyk również i dlatego jest taka zgaga. Ja biorę rozkurczowe i chyba przez to jest masakra.

Ja kiedyś słyszałam, że na zgagę dobre są banany. Nie sprawdzałam, na szczęście na razie nie mam z tym specjalnego problemu.