Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość Zoneczka z problemem

Suchosc pochwy

Polecane posty

Gość Zoneczka z problemem

Witam, mam dosyc powazny problem - suchosc pochwy...od jakiegos czasu czestomialam otarcia i bole po stosunku, ale ostatnio jest naprawde ciezko. Nawet gdy maz doprowadzi mnie do orgazmu ustami przed stosunkiem, to praktycznie nie ma mowy o seksie po nim. Kiedy wystarczylo pare mi nut zabawy i sie ze mnie lalo a po orgazmie z minetki lecialo jak z kranu. Teraz nic, nie wiem o co chodzi, praktycznie nie mozemy sie juz kochac przez to. Zele nie zastepuja naturalnego nawilzenia i nie wiem co robic. Bralam tabletki anty Jasmine przez 2 lata ktore niedawno odstawilam - moj gino powiedzial ze one powoduja straszan suchosc. teraz jestem praktycznie po okresie czyli owulacja gdzie nawilzenie powinno byc najwieksze a tutaj nic. Po prostu zero. Moj maz jest maniakiem seksualnym wiec wyobrazacie sobie jak to sie konczy...widze ze on juz powoli odpuszcza i nawet nie probuje bo najpierw napracuje sie zeby mnie doprowadzic, gdyz wtedy nawilzenie zawsze bylo niesamowite, a potem ni ma nawet szans wejsc... oboje jestesmy mlodzi on 28 ja 25 lat, wiec wiek nie powinien tutaj chyba miec znaczenia...

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować