Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bez sesnoswna Ixsa

Bić dziecko w pupę (klapsy), w twarz - spoliczkować, szarpnąć czy w głowę walnąć

Polecane posty

Gość Bez sesnoswna Ixsa

jak uważacie?

Gość niedobrze mi....
Nad oceanem leci samolot. w pewnym momencie na skutek awarii zaczyna opadać, zrzucenie balastu nic nie pomaga w związku z czym pilot prosi: -Niech się ktoś poświęci i wyskoczy, inaczej wszyscy zginiemy. Z fotela wstaje Anglik idzie do baru, wypija całą whiskey, idzie na pokład przelatuje wszystkie blondynki i z okrzykiem "God save the Queen" wyskakuje. na pewien czas lot się stabilizuje lecz potem znów okazuje się że samolot jest zbyt ciężki. Na kolejny apel pilota wstaje Francuz, idzie do baru wypijając całe wino, idzie na pokład przelatuje wszystkie brunetki, i z okrzykiem "Viva la France" wyskakuje, sytuacja się powtarza i po jakimś czasie pilot ponawia swój apel. Wstaje Polak, idzie do baru i wypija wszystko co tam jeszcze zostało. Idzie na pokład, przelatuje wszystko co się jeszcze rusza, i z okrzykiem "Niech żyje Mozambik" wyrzuca... murzyna.

Gość cfrvr
wlsnie wychodzi to bezstresowe wychowanie, bandyctwo i kurestwo

Dziecka się nie bije agresja budzi agresje ja mam 2 córki 12 i 6 nie biję jak przesadzają to starsza kara na komputer a młodsza do kąta stoi chwile i spokój A bić dziecko po twarzy głowie to szok co z ciebie za matka takie nie powinnły mieć dzieci

Gość cfrvr
klapsa mozna dac ale nie po glowie bic czy gdziekolwiek indziej procz pupy

Gość przeciez to prowo, komus sie
nudzi