Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pani Bigosława

rozgotowalam kapuste na bigos-zostawic???

Polecane posty

Gość pani Bigosława

zagadalam sie przez tel:( ponad pol godziny gotowalam poszatkowana kap w wodzie.. jeraz odcedzilam i widze,ze jest b miekka... zostawic? szczerze powiedziawszy mieszkam na wsi i nastepna kapuste mialabym o 16:)wiec wiecie... z drugiej jednak strony-goscie jutro przyjda!!!!!!!!!:) myslicie,ze jak dodam kwasnej to nie bedzie jednej papki? bigos z pare godzin ma sie jeszcze dusic...wiec sama nie wiem co z tego wyjdzie:( doradzcie co robic....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość niedobrze mi....
Gangsterzy terroryzują kierowcę ciężarówki i pytają: - Co wieziesz? - Dżem. Szef gangu sprawdza dokumenty, kontroluje ładunek i woła: - Chłopaki, spływamy, to jakaś śmierdząca sprawa! Facet mówi, że wiezie dżem, w papierach jest napisane "jam", a ciężarówka jest wypełniona marmoladą!

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fghjkll
toz kwasna gotujesz osobno. a czemu bigos ma sie dusic pare godzin????

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pani Bigosława
no wiem,ze osobno...ale po polaczeniu.... z miechem...z 3 godziny zawsze dusze na minimalnym ogniu...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pani Bigosława
no wiem,ze osobno.... ale gdy polacze obie kapusty+dodam mieso...zawsze dusze z 3 godziny na malenkim ogienku...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość pani Bigosława
ups...

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fghjkll
mieso piecze osobno, potem kroje i dodaje z wytworzonym sosem do bigosu,dodaje przecier pomidorowy i wszystko razem wymieszam, z pol godziny jeszcze dusze na malym ogniu i gotowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fghjkll
mieso piecze osobno,potem pokroje i wrzucam z sosem z pieczeni do kapusty,dodaje przecier pomidorowy i dusze jeszcze pol godziny gotowe

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość medus_A
ja bym dała taką, jaka jest

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość fghjkll
podpiecze jeszcze kielobase z cebula i tez dodaje do kapusty. wlasnie ten sos z miesa i pieczona kielobasa daje bigosowi cudowny smak.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×