Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaluszka73489345

czy seks 4 razy w miesiącu to norma?

Polecane posty

Gość głupia baba chce kochać
hahaha Karaluszka dobre to z tym dzieckiem :) uciekaj, kochac mozna wielu, wiec znajdziesz innego, a zdradzac w przyszlosci to tez nie rozwiazanie..

Karaluszka a ciekawe czy jeszcze gorzej by można było trafić?;) najpierw pomyslałem, że napisze że chyba na księdza, ale z tego co wiem to niektórzy mają bujniejsze życie erotyczne niż my zwykli zjadacze chleba;)

Gość karaluszka73489345
Taaa, coś jest z tym księdzem. Najgorsze, ze mój na początku to był istny wulkan seksu, ciągle mu się chciało i robił niesamowite rzeczy w łóżku. Po paru miesiącach mu się znudziło i uważa, że to normalne. Co ciekawe, on nie ma nikogo na boku. Po prostu tak ma. Chyba bym nawet wolała, zeby miał kogoś na boku, wtedy miałabym pretekst do natychmiastowego rozstania. A tak? Niby idealny związek, tylko ta jedna sfera szwankuje.

Ile macie lat? Też miałem taki, po czasie sobie uświadomiłem, kryzys kilka lat temu. Miałem ok. 30 lat. Mimo, że regularnie od kilkunastu lat uprawiam sport, jakby ktoś mi skasował ten program. W końcu z żoną porozmawialiśmy i zdecydowaliśmy się na wizytę u seksuologa. Po części poskutkowało. Zauważyłem ten problem i zacząłem z nim walczyć. Kupiłem pigułki, efekt był różny... Teraz to żona nie może się opędzić ode mnie. Ale zaś mam inny problem...

Gość karaluszka73489345
Ostatnio mi powiedział, że cały związek rozwalam tym seksem... No mnie się wydaje, że seks jest jednym z fundamentów udanego związku, no bo z kim ja mam to robić jak nie z partnerem? I jeszcze ciągle mi wmawia, ze to ja mam problem. Dobrze, ze w to nie wierzę, bo uważam, ze moje potrzeby są w normie, przesadzałabym jakbym naciskała na seks 3 razy dziennie, ale raz na 3 dni to chyba nie jest przegięcie w żadna stronę? A tyle by mi wystarczyło:(

Gość karaluszka73489345
Mój też ma 30 lat. Za propozycje wizyty u seksuologa obraził się smiertelnie i jeszcze musiałam go przepraszac. On uważa, ze to ja powinnam się wybrac, bo mam zbyt wybujałe libido.

Bardzo mało jest związków tzw '' IDEALNYCH'' zawsze coś tam nie jest dograne patrząc na mój związek i moich znajomych,ale udane życie erotyczne to podstawa tak jak dobry fundament

Czasami potrzeba czasu i rozmów,czasami trzeba je...ć dzwiami iśc się napić z kumplami u mnie to zdało jak na razie egzamin wiadomo,że nie jest jeszcze tak jak ja bym chciał,ale jest poprawa o 50%

On ma 30 lat i ma już takie podejście do sprawy!! aż trudno się to czyta ja wtym wieku miałem takie parcie na seks,że myślałem o sobie jak o niewyżytym 17 letnim podlotku

ja widzę że ta 30stka to chyba jakaś przełomowa jest i potem albo w tą albo w tą...dużo znajomych ma już kochanka/ki na boku...

moja też ma 30stkę i też ma libido niczym panna lekkich obyczajów...3 dni po śmierci chyba;)

Adaś niskie libido ma bardzo dużo kobiet,a jak myślisz dlaczego tyle osób szuka kochanek,chodzi na dzi...

Gość kurtyna ta
Karaluszka jak czytam to co napisałaś to przynajmniej mi razniej że istnieje ktoś kto ma taki sam problem jak ja...dosłownie jakbyś opisała mojego męża słowo w słowo..i tak jak ty próbuje wszystkiego i nic na niego nie działa..zastanawiam się tylko czy w jedzeniu nie zacząć mu czegoś podawać na poprawe libido

Gość żdzisio
no i znów...dominacja włochatych samców.......AAAAAAAAAAAAAAAAAA

najwyraźniej masz rację Ulli:) ok znikam do miłego🖐️:)

Gość żdzisio
.

Gość cxvcgvvv
Hahaha...no jakbym czytala o sobie. Tyle, ze u nas przez 2-3 lata bylo ok ( nie licze pierwszych mies gdy nie moglam odpedzic sie od M) potem coraz zadziej sex , starania o dzidzie (sex 1-2 w mies i celiwalam w dni plodne) oczywiscie wtedy juz byly tylko moje starania zeby byl sexik. Ciaza hura po 1,5 roku moich staran. A w meza wstapil ogierek i mogl nagle codziennie. I tak przez 4-6 mies i nastala totalna cisza...teraz jest sex 3-4 w mies i tylkoi wylacznie wtedy jak niemal"wymusze" . Na niczdaja sie rozmowy....bo sex raz w tyg to wg mojego M to normalne:(

Gość cxvcgvvv
Hahaha...no jakbym czytala o sobie. Tyle, ze u nas przez 2-3 lata bylo ok ( nie licze pierwszych mies gdy nie moglam odpedzic sie od M) potem coraz zadziej sex , starania o dzidzie (sex 1-2 w mies i celiwalam w dni plodne) oczywiscie wtedy juz byly tylko moje starania zeby byl sexik. Ciaza hura po 1,5 roku moich staran. A w meza wstapil ogierek i mogl nagle codziennie. I tak przez 4-6 mies i nastala totalna cisza...teraz jest sex 3-4 w mies i tylkoi wylacznie wtedy jak niemal"wymusze" . Na niczdaja sie rozmowy....bo sex raz w tyg to wg mojego M to normalne:(

Gość karaluszka73489345
Tez o tym myślałam, ale te leki na poprawę libido mogą wywoływac skutki uboczne i nie powinno sie ich podawać bez wiedzy pacjenta. Póki co dawałam mu multiwitaminę z żeń szeniem, ale to nie pomogło:o

Panowie i Panie Prawda jest taka, że tego się nie da zmienić. Albo ktoś ma duży temperament albo mały. To kwestia genów i wychowania. Z mojego 20 letniego doświadczenia nie ma szans. Dajcie sobie spokój i znajdźcie kogoś na boku albo zmieńcie partnera/-kę.

Gość karaluszka73489345
Rany, to jest więcej takich facetów? Swietnie, znając mojego pecha zerwę z moim, znajde sobie nowego, będzie super, a po pół roku powtórka z rozrywki, a ja juz będe zakochana i zaangażowana. Chyba się załamię jak tak będzie. Uwazam, że tacy faceci powinni od razu się ujawniac ze swoim brakiem libido, a nie, ze przez 4 miesiące im się ciągle chce, a człowiek się tylko cieszy że trafił na takiego fantastycznego faceta w łóżku. A potem tylko przychodzi mega rozczarowanie:(

Gość cxvcgvvv
Nikton72 ... nie masz racji :)

karaluszka z kobietami jest tak samo więc nie warto zmieniać tylko korzystać n a boku cx... mam rację

Gość cxvcgvvv
Sa,tacy feci ktorym chce sie zawsze? I nie przez kilka mies , rok ...?

Gość cxvcgvvv
Nikton 72 nie!!! W moim prawie 7 letnim zwiazku byly wzolty i upadki ... sexu... ima sie to nijak do Twojej teori :) :p

Gość cxvcgvvv
Nikton 72 nie!!! W moim prawie 7 letnim zwiazku byly wzolty i upadki ... sexu... ima sie to nijak do Twojej teori :) :p

Gość karaluszka73489345
Ale ja nie chcę na boku. Ja chcę to robić z meżczyzną, którego kocham, a nie z jakims kochankiem, który mnie tylko podnieca i zaspokaja, a facet którego kocham lezy ze mną w łóżku i nie daje się dotknąc. Co to za życie? Może facetom wystarcza kochanka, nie wiem. Nie chciałabym seksu z kims kogo nie kocham, moze jednorazowo to ok, ale przez całe życie?