Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karaluszka73489345

czy seks 4 razy w miesiącu to norma?

Polecane posty

Gość asnaebaem
3 do 4 razy w tygodniu uwazam za norme.

Gość cxvcgvvv
Najlepiej doradzic!! Odejdz lub poszukaj kochanka :( ech...

karaluszka Kochaj i męża i kochanka. Każdego za co innego :D cx... Jakieś wyjątki od regóły muszą być. Poza tym to tylko twoje sugestywne zdanie :D

Gość niech to kule bija
Też to mam, jesteśmy razem prawie 8 lat, pierwszy rok po kilka razy dziennie, później kilka razy w tygodniu a od roku jakieś 4, 5 razy w miesiącu- masakra!! Miałam momenty zwątpienia, ale wiem, że to jest ten facet- cała reszta jest ok. Rozmawiamy o tym- skutkuje na bardzo krótko...

Gość asnaebaem
norma to 3 - 4 razy w tygodniu

Gość asnaebaem
noram to 3 - 4 razy w tygodniu.. czemu wczesniejsze komentarze nie dohcodza. jebana moderacja zepsula.

Gość biedronkabezkropek
Idzcie do seksuologa-DORADZI!.Ja też z mężem uprawiam seks 4 razy w miesiacu(średnio) bo czasem jest to 10 a czasem 2.Ale nigdy nie myślałam o rozstaniu.Nie za twardego penisa go kocham;P

Gość biedronkabezkropek
Tyle,że mnie taka częstotliwośc wystarcza

Gość asnaebaem
to chujowo

Gość norma :-)
my (15 lat po ślubie) bzykamy się 3-4 razy w tygodniu. był taki czas, że wydawało mi się to mało - bo chciałabym ze 2 razy dziennie ;-), ale poczytałam trochę różne fora i okazało się, że powinnam się cieszyć :-P, tym bardziej, że mamy taką normę od zawsze (czyli od 18 lat - bo tyle już się bzykamy, razem jesteśmy od 20).

Gość biedronkabezkropek
Nie sądze,że ch**** oboje jesteśmy zadowoleni z tej ilości i nawet may dziecko;)

Gość asnaebaem
bzykanie jest fajne

Gość Doświadczony przez życie
Chyba częstrzy przypadek jest taki jak mój, że to kobieta odmawia współżycia. Wysłałem ją na terapię, ale mi mówi "po wacka tam chodzę?" i mi tłumaczy, że jak położę dzieci wcześniej spać, to będzie bzykanko. Pytam o której mają iść spać to mówi "o 20". Tylko, że nie sposób ich zagnać do łóżek - żona w tym wcale nie pomaga i starszy kładzie się o 22:30, młodszy godzinę, półtorej później.

Gość biedronkabezkropek
doświadczony ile dzieci maja lat?Moja córka zasypia koło 21 ale seks mozna uprawiac o o 3 w nocy nie tylko wieczorem tuż po wejściu do łóżek

Gość smutnaniunka23
mam tak samo niestety. na poczatku byl pieknie a wczoraj mowiac wprost mojemu mezczyznie zupelnie naga wypachniona gladka tu i tak ze sterczacymi sutkami ze chce mi sie sexu uslyszalam ze jestem NIMFOMANKA! bo on raz na jakis czas i jeszcze laskawie jak mi chlapnie minetke to jest cus. ostatnio biecal ze mi zrobi i co i 3 dni tego obiecywania. on od razu wsadza. ja mam zwiazek ponad 2 letni i jest tylko 5 lat starszy ode mnie . a on nie chce innowacji w ziwazku. jest oralik analik wszystko poza extrementami i tym podobnym a mimo to musze sie prosic i jeszcze jestem obrazana . jestem szczupla i wiem ze podobam sie innym facetom a mimo to on ani nie hcce czegos nowego ani prawie wcale.

Gość Liljanna
Autorko, wczesniej bylo ok? Tylko sie nie obraz, nie mam niczego zlego na mysli, ale moze poprostu go nie pociagasz? A on boi sie przyznac przed samym soba i udaje, ze jest ok? Albo kogos poznal, kto zaprzata jego umysl i cialo...a z Toba boi sie byc szczery?

Gość kuki123
30 lat po ślubie sex 3 razy w tygodniu:)

Gość Liljanna
Jezuuuuuu....to jest moja zyciowa ambicja uprawiac seks po 60. ;)

Gość kuki123
he he :)

norma to jest mycie zębów przymniej 2 razy dziennie, a w tych sprawach to kwestia indywidualna. Ja tam wolę rzadziej- a porządnie i na full, z pasją, niż 3 razy dziennie byle jak :P

Gość piorun.....
Troche komentarzy przeczytalem i mamy podobnie. Kiedys przed slubem seks 3-4 razy w miesiacu i kazdemu pasowalo. Teraz po slubie 6 lat zonie nadal pasuje a ja sie mecze, bardzo wzroslo mi libido nie wiem dlaczego ale potrzebuje minimum 2-3 razy w tygodniu.Jak nietrudno zgadnac nie mam:-(

Gość Liljanna
Hihi :D:D czyli jest wiecej zboczonych nimfomanek, nie tylko ja jedna! ;))

Gość ja pierpapier
Seks o 3 w nocy ludzie jak ktoś nie pracuję to raz kiedyś może i tak

Gość agiew
My współżyjemy raz w miesiącu po dosłownie 5 min...Jako że już dawno nasz związek się rozpada szczególnie mi to nie przeszkadza. Jak mam ochotę to wyciągam wibrator i tyle.