Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ruda mista 34

Ja 12 lat - ale dojrzała- on 37. czy to ma przyszłość?

Polecane posty

Gość ruda mista 34

Tak czy nie?

Gość fghjkll
PEWNIE ZE MA, PO CO TO PYTANIE SKORO JESTES DOJRZALA

Gość lodowisko Bogdanka
Premier Indii przyjechał z wizytą do Rosji. Putin postanowił najpierw pokazać mu Moskwę, więc zabrał go do limuzyny i obwozi po mieście. W pewnej chwili Putin przypomniał sobie, że gdy był z wizytą w Indiach, na ulicach panował straszny brud. Postanowił zażartować: - Gdy byłem w Indiach, zauważyłem, że na ulicach leży pełno odchodów. Premier Indii zawstydził się, ale zniewagę jakoś przełknął. Jadą dalej; nagle widzą, jak na środku Placu Czerwonego jakiś mężczyzna kuca, zsuwa majtki i zaczyna robić kopę. Premier Indii z triumfem w oczach pokazuje tę scenkę Putinowi. Putin wkurzony, szepcze do szofera: - Wania, zastrzel tego matoła, bo robi obciach całej Rosji. Wania wychodzi z limuzyny, podchodzi do robiącego kopę, zamieniają ze sobą kilka zdań. Po chwili szofer wraca do limuzyny i mówi do Putina: - Nie mogłem go zastrzelić, to ambasador Indii

dziecko idz do szkoly uczyc sie a nie zadajesz sie ze starymi dziadami!!! nie ma przyszłości!!! ty bedziesz miała zmarnowane zycie a on bedzie za kratami...