Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość la le lu...

jaki tort na roczek? zeby dziecko mogło zjesc??

Polecane posty

Gość la le lu...

dajecie normalne? czy w ogóle tort tylko dla dorosłych?

Gość apudlina
nie wydziwiaj dziecko roczne akurat ma wielki interes z tortu i na pewno bedzie go jadło

Gość la le lu...
nie wydziwiam, moj synek to łasuch, zawsze pcha sie w dorosłe jedzenie, jak zobaczy torcik nie odpusci, a mamy sami obzerac sie a jemu nie dac?

Gość jak to będzie?
na pewno dużo go nie zje. Jakiś bez alkoholu musi być i najwyżej podasz mu więcej biszkoptu, a kremu tylko trochę. Młody nie zrozumie i nic mu nie będzie.

Gość do smierc
biszkopt z bita śmietaną albo krem z serka mascarpone :) Mój syn mając 10 miesięcy je niemal wszystko, podałabym mu każdy tort, który nie zawiera alkoholu

Nie przesadzaj roczne dziecko moze zjesc kawalek tortu nawet z kremem i nic mu nie bedzie. My na corki roczek zamawialismy z bita smietana. Byl bardzo dobry. Byla bita smietana i marmolada. Nie byl taki mdly. A corce wlozylam na talerzyk posadzilam na kolana i jadla lapkami. A jaka frajde miala ze ona sama rekoma je. Oczywiscie cala brudna byla ale to pierwsze urodziny dziecka niech ma radoche.

Gość kurka bez pazurka
Moje dziecko będzie miało na urodzinach zwykły tort. zresztą z doświadczenia wiem, że dzieciaki za dużo go nie zjadają.