Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deniz

Muzułmanka w Toruniu

Polecane posty

Gość fdsdfg
Honoru to ty nie masz grosz. Benefity ci sie marzą. Nie ma i nie będzie. Praca. Jak masz obywatelstwo polskie, to może zainteresuj sie jak skończyła się nasza tolerancja i gościnność. Zaprosiliśmy Krzyżaków, zaprosiliśmy Żydów....nic dobrego z tego nie wyniknęło. Z muzułmanami mam nadzieję, że nie popełnimy tego błędu. Pomijając fakt, że Polski nie stać na taki socjal jak kraje europy zachodniej, to chociażby z uwagi na groźbę sprowadzenia się wyznawców waszej religii, którzy jak wiadomo do pracowitych nie należą, lepiej żeby tych benefitów nie było.

Gość czas honoru!!
Rozmawialem wlasnie z tesciowa o polskiej tolerancji, probowala mnie przekonac.. no ale nic z tego. Poczytala wasze posty i co!!! Pewnie jest jej wstyd. Wygralem.... jest jest jest

Gość bo Polacy to mądry naród
Żydzi do dziisja nas gnębią Holocaustem i 65 milionowym odszkodowaniem tak nam pięknie odpłacają za pomoc, ryzykowanie życia i zdrowia w czasie wojny :(

Gość fdsdfg
Wygrałeś. Pakuj się.

A po co komu kościół w Arabi Saudyjskiej??? Tylko chorzy ludzie chcieli by go tam stawiać? To tak jakby ktoś wprosił się bezczelnie do mojego domu i chciał sobie zamieszkać - wypierdolił bym na zbity pysk. Absolutnie zgadzam się z muzułmanami w Saudi Arabia.

MUZUŁMANIENIE POLACY SĄ I TAK ZBYT TOLERANCYJNI POD DRUGIE MY WAM NIEBO I GWIAZDY WY NAM GÓWNO patrz Francja, Anglia, Włochy, Niemcy O nie nie w Polsce tego nie będzie

Gość czas honoru!!
Watykan to kraj! Co? A gdzie jest meczet?? Wez sie zastanow madralu!! Co? Myslisz ze mieszkam w Polsce? Co ty gadasz!! Pisze z uk!! Wiec mam porownanie.

"Tylko chorzy ludzie chcieli by go tam stawiać? " I czy ja mam jakikolwiek obowiązek być tolerancyjny czytajac wypowiedź przyjezdnego, głoszącego taki pogląd.... Raczej nie... Tylko utwierdziłeś mnie, że prawicowa polityka jest jak najbardziej słuszna...

Gość fdsdfg
A jak z UK. To pisz sobie co chcesz. Bog z Tobą.

Gość czas honoru!!
Co czwarta polska uczelnia to najgorsza na swiecie.

Gość czas honoru!!
Co powiesz twojem dzieciom o EURO 2012. ALE WSTYD. BOJKI PIJANSTWO I TO NAWET WOBEC NIEMUZULMANOW.

Muzułmanie to hipokryci ale są cwani, polacy to też hipokryci ale są lamusami.

nie będzie dominacji Islamu w Polsce i to tyle muzułmanie jesli chcecie możecie przedyskutować to z ludzmi mniej tolerancyjnymi ode mnie, którzy dobitniej wam to wytłumaczą...

"A po co komu kościół w Arabi Saudyjskiej??? Tylko chorzy ludzie chcieli by go tam stawiać?" a po cholere w Europie meczety???? tylko chorzy ludzie chca je stawiac. wyjatkiem moga byc do pewnego stopnia Balkany ale reszta kontynentu ma byc wolna od tego szajstwa!

Gość czas honoru!!
Bedzie dominacja islamu w polsce,!! 50 lat temu w uk tal samo mowili i co? 4 000 000 ponad. 5 lat temu bylem w krakowie, bylo moze 5 nowych muzlmanow a teraz chyba 200.

Gość a czy w ogole
muzulmanko twoj pan wie ze pisujesz kolo poludnia na kafe zamiast na kocyku tluc brzuszki w kierunku mekki?:(

"Bedzie dominacja islamu w polsce,!! 50 lat temu w uk tal samo mowili i co? 4 000 000 ponad. 5 lat temu bylem w krakowie, bylo moze 5 nowych muzlmanow a teraz chyba 200." Tak tak chłopczyku wyperswaduj to polskim narodowcom, kibolom, czlonkom ONR, MW taaaaak już ja widzę twoją "wielką" islamizację

Gość czas honoru!!
Poczytajcie o islam w nauczeniu Jana Pawla ||. Chyba to byl madry czlowiek.

Muzułmanie to wbrew pozorom inteligentni ludzie, wymyślili cyfry i kiedy europejskie kobiety 1000 lat temu umierały z dzieckiem podczas porodu bo zle się ustawiło w brzuchu, muzułmanie opanowali już cesarkę. Są po prostu cwani. Jakby się im z góry zabroniło to raczej by się nie kłócili.

"Muzułmanie to wbrew pozorom inteligentni ludzie, wymyślili cyfry i kiedy europejskie kobiety 1000 lat temu umierały z dzieckiem podczas porodu bo zle się ustawiło w brzuchu, muzułmanie opanowali już cesarkę." Nikt wam nie odbiera waszych dokonań w kwestii sztuki, kultury, architektury.

Gość dla mnie jesli ktos sie obnosi
obojetnie jaka religia to przypal bez mozgu

alach znaczy bóg muzułmanie upieraja sie ze to tez jahwe to teraz poszukajcie dlaczego muzułmanie maja ksiezyc na flagach Jahwe nigdy nie miał znaku księżyca jako znaku identyfikującego jego lud, naród, więc powiązanie Boga Abrahama, Izaaka, Ismaela z księżycem nie ma sensu. Nigdy Izrael nie adoptował znaku księżyca ani Jezus. A w tej kwestii pojawia się dziwny fakt, ze znaleziska ukazują księżyc w formie kultu. Skoro Judaizm go nie adoptował w żadnej formie, ani chrystianizm, to skąd go adoptował Islam? Jeśli nawet adoptował z pogaństwa i częściowo uznamy to za uzasadnione i przeformułował go to pytanie brzmi co to ma wspólnego z Bogiem Jahwe i Jezusem? , Co to ma wspólnego z Bogiem świątyni Salomona i archeologią Starego Testamentu do którego tez odwołuje się Koran? I ostatnie pytanie brzmi, gdzie się podziało w Koranie imię Jahwe które widnieje na odkryciach archeologicznych związanych ze świątynią i nie tylko?Księżycowy Allah wraz rodziną był czczony jeszcze długo zanim Muhammad zaczął swoją misję. Księżycowy bóg zwany al-ilah, bóg, został skrócony do formy Allah już w przed-islamskich czasach. Pogańscy Arabowie dawali imię Allah swoim dzieciom. Tak było na przykład z ojcem Mohameta i jego wujem. Fakt ten dowodzi, że Allah był tytułem boga-księżyca już w czasach Mahometa. Profesor Coon kontynuuje: "Podobnie, pod wpływem Mahometa, mało znany Ilah staje się Al-Ilahem, Bogiem czy jak kto woli Allahem, Najwyższym Bytem." Fakt ten jest odpowiedzią na następujące pytania: "Dlaczego Allah nie jest zdefiniowany w Koranie?" oraz "Dlaczego Mohamet zakładał, że pogańscy Arabowie wiedzieli już kim był Allah?" Mohamet został wychowany w religii księżycowego boga Allaha. Jednak posuną się on o krok dalej niż jego pogańscy współplemieńcy arabscy. Podczas gdy wszyscy oni wiedzieli że Allah (bóg-księżyc) jest największy ze wszystkich bóstw w ich panteonie, Mohamet zdecydował, że Allach był nie tylko największym, ale jedynym bogiem."

Gość czas honoru!!
Modlilem sie juz skarbie wiec sie nie martw.

Gość hipokryzja nie ma granic
>>>Deniz "ja urodzilam sie w rodzinie muzulmanskiej i od tego czasu jak tylko jestem w polsce wiecznie to samo :/ brak szacunku dla nas, tylko polacy tak sie zachowuja, wstyd". BRAK SZACUNKU? tylko Polacy? Pokaż mi jeden kraj muzułmański, gdzie szanuje się chrześcijan czy nawet ateistów. NIE MA TAKIEGO!!! Banda hipokrytów i nic więcej. Szacunku się domagają, tolerancji w krajach chrześcijańskich, budowania meczetów, ale niechże chrześcijanin z krzyżykiem na szyi przejdzie się ulicą np. w Arabii Saudyjskiej, to będą go śledzić aż do samego domu i zrobią mu spustoszenie. To jest wasza tolerancja!!! Moja koleżanka Egipcjanka, chrześcijanka, musiała wyjechać z Egiptu, bo non stop były ataki na jej dom i innych chrześcijan, wszystkie chrześcijańskie świątynie są zagrożone atakami. TO JEST WASZA TOLERANCJA!!! Włazicie w buciorach do naszych krajów i jeszcze się praw domagacie. Co za bezczelność!!!

Gość czas honoru!!
Kto wymyslil cyfre? Moj boze!! Zapytaj twoja naucieczylke z mat. Kto to wymyslal zero!!! Ide juz bo szef wkurzyl. Kocham polska nature. Jest pieknem krajem. Trzymajcie sie. Salam.

Gość zaprawde powiadam wam
muzulmanie beda nam mili od momentu kiedy pozwola zbudowac katedre w mecce. a jesli nie pozwola to dlaczego? no i wtedy wypier­dalac🖐️

Gość hipokryzja nie ma granic
>>>czas honoru!! "Kto wymyslil cyfre? Moj boze!! Zapytaj twoja naucieczylke z mat. Kto to wymyslal zero!!! Ide juz bo szef wkurzyl. Kocham polska nature. Jest pieknem krajem. Trzymajcie sie. Salam." Kto wymyślił? ANO HINDUSI jak chcesz wiedzieć. Arabowie zaczerpnęli je od hindusów i rozprzestrzenili w Europie w średniowieczu. Cyfry potocznie nazywa się arabskimi, a tak na prawdę nazywa je się indyjsko-arabskimi, ponieważ Hindusi je ustanowili, zaś Arabowie podchwycili i rozpowszechnili. Czyli już wiesz, skąd wzięły się cyfry i nie ciesz się za wczasu, ale się doedukuj w tej kwestii. Pierwowzorem tak zwanych cyfr arabskich jest nic innego jak cyfry indyjskie. Voila!

Autorko @hipokryzja nie ma granic to prawda co napisałaś ale wiedz o tym że nie każdy kto się urodził w islamskim kraju musi być fanatykiem albo nawet się modlić. Większość wierzy bo wierzy tak jak u nas katolicy ale wielu też ma w dupie allaha ale głośno o tym nie może mówić. Faktem jest że 1/3 ludzi w takich państwach to fanatycy i dumne z siebie islamskie bałwany w sukienkach ale co zrobić. Wielu ludzi ucieka też z islamskich państw bo mają inne poglądy na religie lub są ateistami. Islam to moim zdaniem piękna religia ale została zdemoralizowana przez bezrozumnych ludzi.