Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Deniz

Muzułmanka w Toruniu

Polecane posty

Gość ostra tyrka niedogolonych
kur­ew ze szmata na ryju:classic_cool:

Gość hipokryzja nie ma granic
2/3 niestety to fanatycy.

Gość hipokryzja nie ma granic
>>syb fubu: "Wielu ludzi ucieka też z islamskich państw bo mają inne poglądy na religie lub są ateistami." A JAKIE to inne poglądy są? Nie mieszkam w Polsce, to po pierwsze, po drugie, na codzień mam do czynienia z muzułmanami, po trzecie po wyjeździe z kraju islamskiego ich tok myślenia nie uległ zmianie, a wręcz przeciwnie, po czwarte w szkole mojej córki zniesiono obchodzenie Nikolofest (Mikołajki) i Weihnachtsfeier (wieczór wigilijny), bo muzułmanie się skarżyli, że ich to dyskryminuje. A JA SIE PYTAM: w jakim kraju jesteście, aby nam chrześcijanom zabraniać obchodzenia naszych świąt, gdy my w naszym kraju pozwalamy wam spokojnie obchodzić Ramadan??? Włazicie do naszego, de facto chrześcijańskiego kraju i jeszcze macie pretensje, że my obchodzimy nasze święta w przedszkolach, szkołach, pracy??? JAKIM PRAWEM PYTAM??? Po to uciekaliście ze swojego kraju, żeby nam narzucać wasze normy moralne i święta? Nie podoba się, WRACAJCIE TAM, gdzie nikt waszych norm moralnych i religijnych nie narusza, ALBO NAUCZCIE SIE TOLERANCJI przynajmniej w krajach chrześcijańskich!!!

Gość zgadzam sie z powyzszym postem
na temat, bez chamstwa. kulturalnie i 100% prawdy :)

@hipokryzja nie zna granic to co piszesz to już jakaś komedia. Jak można się czuć się dyskryminowanym skoro pozwala się obchodzić im też święta? Jeśli naprawdę zakazano tam obchodzenia zabaw katolickich to ten kto wydał ten zakaz był skończonym idiotą. To tak jakby samemu sobie czegoś zabronić, to chyba tylko w katolickiej szkole w ramach jakiejś lekcji pokory takie coś się robi. To może niech przestaną się modlić dla muzułmanów? No napisałem przecież jakie to poglądy rozmawiałem kiedyś na youtube z dziewczyną z Iraku po prostu wyprowadzili się stamtąd bo czuli się niekomfortowo jako niewierzący. Kurwa nawet sam Saddam Hussein był przez połowę życia niereligijny i świecki więc po co generalizować?

Gość jestem żoną Syryjczyka od 10 l
at,nie zmieniłąm wiary ..każdy z nas ma swoją religie..Bóg jest tylko jeden a jak go kto zwie mniej ważne...wstydzę się za was Polacy...jesteście ograniczonym narodem...który potrafi tylko oceniać innych..najpierw spójrzcie na siebie...wielcy wierzący alkoholicy...przykro tak pisać na swój naród ,ale taka jest prawda...99% z was piszących zna Islam tylko z TV i INTERNETU ,ale już sami sobie dorabiacie ciąg dalszy..brak słów

Chciałem poinformować że w sprzedaży jest już dostępna nowa 200 stronicowa książka autorstwa Abdullaha el Majeda "Jak skutecznie porywać samoloty z ludzmi". Do książki dołączona jest również kaseta wideo z filmem i niepublikowany w telewizji wywiad z Osamą Bin Ladenem.

Gość martyniak6
Islam to religia antychrysta Po krajach islamskich od razu widać że Bóg ich opóścil że to religia szatana,antychrysta Tam gdzie islam tam wojna,nienawiść,łzy bieda ,terroryzm ,płacz niewinnych dzieci,gwałty Obecnie muzulmanie panoszą sie w Europie ba w Polsce a to do niczego dobrego nie doprowadzi gdyz gdzie islam tam zło Chcieliby narzucać swoja kulture ,panoszą się jak zaraza a sami bez skrupułów zabijaja Chrześcijan i my mamy być tolerancyjni? pozwalać by nas zabijano by mordowano dzieci (Sudan

Gość jestem zoną syryjczyka od 10l
i mam twarz oszpeconą kwasem siarkowym...

Gość jestem zoną syryjczyka od 10l
i mam twarz oszpeconą żrącym kwasem siarkowym..

Gość i z yutube
Dania: Muzułmanie zakazali Bożego Narodzenia http://www.youtube.com/user/gotkoran?feature=watch Światowy Indeks Prześladowań chrześcijan przez muzułmanów http://www.youtube.com/watch?v=3nBmcP1dKwM&list=UU6-riq3zZKiIqTw71MIGYJg&index=1 Allah szerzy nienawiść wśród chrześciijan http://www.youtube.com/watch?v=k-FSY9NI4R0&list=UU6-riq3zZKiIqTw71MIGYJg&index=9

Gość ANTY-ISLAMIZM
Polecam wygooglować jak się traktuje chrześcijan w Afryce na terenach pod zarządem muzułmańskim fajnie, że Rotterdam ma już muzułmańskiego burmistrza...

O ironio, a najbogatszymi państwami świata są właśnie państewka arabskie. Muzułmanie to hipokryci.

Gość kasialalak
Założe sie na 100 procent że kraje arabskie wypowiedzą wojnę Europie ,zaatakują Chrześcijan to biblijni antychryści Opis w Apokalipsie św Jana Opuszczeni przez Boga wspomagani przez szatana...to faktycznie widać tam gdzie islam tam nienawiść wojny i łzy

Gość ANTY-ISLAMIZM
Nostradamus mówi, że Muzułmanie zniszczą Europę, zabiją papieża i przejmą Rzym...

tak tak...mnie mąż szanuje ,ale jak patrze na moje koleżanki przychodzą z płaczem( mąż Polak) i mówią: och jaki on pijany,och jak mnie uderzył! czytam i śmieje się z was ...zacofany naród..tylko posłuchać jak mąż żone zabija..matka dziecko...gwałty...itd...można do jutra pisać..u nas to norma ale w krajach islamskich 1 na 1000 ...tam od razu śmierć ...a u nas ? kilka lat w zawiasach i po sprawie...także zanim się ktoś wypowie to niech cokolwiek wie na ten temat ...

Czy też odnosicie wrażenie że niedługo na kafeteri zaczną pojawiać się tematy typu "Jak tu żyć - mój stary nawrócił się na islam"?

tak a 21 .12 .2012 miał być koniec świata:-) to my ludzie sami sobie takie piekło na ziemi robimy...człowiek dla człowieka wrogiem...

Gość kasialalak
syn fubu-tak w szczególności Syria,Mali, Sudan pN,Irak,Iran,Afganistan,Egipt,Tunezja,Maroko,Algieria,Algier,Libia,Liban,Pakistan,Senegal,Gambia,Jemen, tak to są najbogatsze kraje świata http://www.fundacja.kapucyni.pl/budujemy-studnie

Gość ANTY-ISLAMIZM
Żono Syryjczyka Zaślepiona miłościa do swojego perskiego księcia i przez to nieobiektywna jak w krajach arabskich jest taki cud i miód to czemu w Iranie kamieniuje się ludzi, czemu kobiety nie mogą prowadzić pojazdów i pozbawione są praw politycznych i czemu kwitnie tam kryptohomoseksualizm

Gość ANTY-ISLAMIZM
tak a 21 .12 .2012 miał być koniec świata a tu już dowodzisz swojej kompletnej ignorancji...

Gość Krzysiek Ciapaty
A to zabawne. Zona ciapatego pisze o tym, ze w Polsce mezowie bija swoje zony i jest wiele gwaltow. Opiera sie na przykladzie zapewne jednej kolezanki, ale i tak musi uogolnic :). W krajach islamskich mezowie regularnie bija swoje zony, ktore nie maja zadnych praw, moga zadac seksu kiedy chca, a gdy zona odmawia to i tak biora ja sila. Poza tym uwazam, ze jestes tylko proislamskm trollem, a nie zadna zona araba.

Gość zona Syryjczyka..
nie jestem zaślepiona ,ale obserwuje i wyciągam wnioski..jeden jedyny kraj gdzie kobieta nie prowadzi to Arabia Saudyjska..homoseksualizm to nie choroba ..to było jest i będzie..czy to Arab czy to Europejczyk..mi to nie przeszkadza..

Gość owszem był chorobą
do lat 1970 potem pod wpływem lewackiej kampanii ultra tolerancji został znieisony jako jednostka chorobowa...

Gość zona Syryjczyka..
W krajach islamskich mezowie regularnie bija swoje zony, ktore nie maja zadnych praw, moga zadac seksu kiedy chca... ALE SIĘ UŚMIAŁAM ...A TY PEWNIE JESTEŚ NA CODZIEŃ W ŚWIECIE MUZUŁMAŃSKIM STĄD TE WNIOSKI... ŻYŁAM 2 LATA W DAMASZKU Z MĘŻEM I NIE SPOTKAŁAM SIĘ ŻEBY MĘŻCZYZNI ZACHOWYWALI SIĘ JAK POLACY ...

Gość opinia żonki Syryjczyka
jak mówiłem jest nieobiektywna jest tak zahipnotyzowana swoim królewicze i zachłyśnięta orientem, że nawet jakby rzucali do niej kamieniami będzie pisać jak jets cudownie...

Gość basiula44
Ja też obserwuje i wyciągam wnioski-że islam to zło tego świata. Ja miałam sąsiadkę która była żoną irakijczyka gdy ich córka miała 13 lat porwał ją do swojego kraju a ona szukała jej ponad rok w Iraku a tam okazalo sie ze jej mężulek ma inną żonkę i dzieciaczki. Z resztą takich przypadków było juz sporo poczytaj poza tym co to za kultura gdzie ojciec może bezkarnie zabić swoją córkę(honorowe zabójstwo) tylko dlatego że rozmawiala spojrzała na chrześcijanina?

Państwa islamskie to najbogatsze państwa na ziemi a nie pomagają sami sobie i za to ich nienawidzę bo ich głównym przykazaniem jest pomagać biednym muzułmanom.

Gość zona Syryjczyka..
jak już napisałam ...ja wiary nie zmieniłam..i nie bronie Islamu..wszeędzie są dobrzy i źli ludzie...ale nie można kogoś skreślać ,bo jest muzułmaninem.. u nich można mieć 4 żony ,a u nas jak? 1 żona i 1000 kochanek? ludzie ogarnijcie się i poczytajcie troch historii..powodzenia

Gość Deniz
byscie sie wstydzili ze gadacie takie rzeczy, ja mieszkalam w turcji i zadko kiedy widzialam by moje kolezanki jak i ich matki bil jakikolwiek facet badz tez je gwałcił :/ po za tym nie wszyscy muzułmanie to terroryści. Co moge powiedziec o sobie ze jestem zwykla normalna dziewczyna. Nie kazdy jest zly. Moi rodzice sa wspanialym malzenstwem mimo tego ze muzulmanie. Ale czy to ma do rzeczy. Ludzie dziela sie na tych dobrych i tych zlych. Tym bardziej ze nieznacie ludzi a ich osadzacie. Muzulmanie nie popadaja w alkoholizm. A kobiety moga prowadzic jakikolwiek samochod. Moja mama ma prawo jazdy jak i moj tata rowniez. Zmiencie wkoncu nastawienie i doksztalcie sie troche...