Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oliwka16

poradźcie w sprawie fluidu dla nastolatek

Polecane posty

Gość oliwka16

Potrzebuję rozeznania w sprawie fluidów Under Twenty. Który polecacie z tej firmy? Czy ktoś może używa tego matującego Anti! Acne, Effect Perfect Cover? Chodzi mi o to: http://wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=50786 Dodam, że mam 16 lat i cerę mieszaną, z małymi niedoskonałościami, raz na jakiś czas większymi :)

Gość oliwka16
nie wierzę, nikt mi nie chce odpowiedzieć na mojego posta??? pomóżcie trochę :(

Gość Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
najlepiej nie uzywaj niczego, bo jesli uzywasz juz fluidu to cobedzie za 10 lat?? bedziesz miała za szybko zmarszczki

Gość heeeehhhhe
Izaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa, większej bzdury dawno nie czytałam.

Gość qwer67yuio
ja nie polecałabym nikomu takiego taniego mazidła. lepiej nic nie używać i postawić na pielęgnację zamiast ciapać się tanim podkładem. a na niedoskonałości punktowo korektor

Gość mimikanka
Ja się zgodzę, że lepiej unikać tanich fluidów. Lepiej zainwestować w coś droższego, ale wyglądającego bardziej naturalnie i działającego antybakteryjnie, nie tylko kryjąco.

Gość malokoooniu
popieram punktowo korektor, ale fluid w tym wieku??? osobiscie zaczelam sie malowac po 20-tce (kredka do oczu, tusz, blyszczyk, podklady- z wysokiej polki po 26) . Teraz mam 31 i cere ladniejsza niz niejedna nastolatka, skatowana wszystkimi wszelakimi mazidlami i kosmetykami.