Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość powiedziec czy nie

Nowy związek, czy powinnam mu o tym powiedzieć????

Polecane posty

Gość powiedziec czy nie

czy powinnam kiedyś w rpzyszlosci powiedziec mojemu nowemu partnerowi ze byłam kiedyś w ciazy z moim ex ale poroiłam? Czy takie informacje należy powiedziec czy można je całkowicie zataić?? Dodam ze zwiazek bardzo powazny, kocham go i planuje spedzic z nim zycie jak i załozyc rodzine

Gość wredniucha10
nic nie opowiadaj, facet zawsze taką informację w swoim czasie wykorzysta przeciwko tobie

Gość to nie jest coś
czego musisz się wstydzić, więc możesz powiedzieć

Gość jestem fajna iiii
nie masz co się spieszyć dziewczyno. Nawet jeśli związek jest powazny, możesz mu powiedzieć a nie musisz,przecież to nie rzutuje na waszą relację. To tylko podzielenie się wyznaniem, które nie powinno nic zmienić m-dzy wami:)

Gość powiedziec czy nie
wredniucha ale gdybym w rpzyszlosci była z nim w ciazy to przeciez moze sie dowiedziec gdy będziemy chodzić do lekarza, bo taką informalcje mowi sie lekarzowi i jest to zapisane w książeczce ciążowej

Gość jestem fajna iiii
no to powiedz. Nie rozumiem po co zadajesz takie pytanie, przecież to nie Twoja wina,ze poroniłaś.

Lepiej przed ślubem niż po. Kiedyś moze się wydać u lekarza że byłaś w ciąży i poroniłaś, co wtedy powiesz. Może być taka sytuacja że będziecie starali się o dziecko i będzie jakiś problem, pójdziecie razem do lekarza rodzinnego i się wyda że poroniłaś kiedyś itp. Warto porozmawiać poważnie z przyszłym mężem.