Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość migokotka1987

Ciąża po poronieniu czy powikłania?

Polecane posty

Gość dsdssfsdff
faktycznie masz jakiegos pecha, ale sadzac po nicku jestes jeszcze mloda. masz mnostwo czasu

Gość migokotka1987
a pytałam sie tylko czy któras z forumowiczek miala podobna sytuacje. I tylko jedna mi odp ze po poronieniu miała za 6 tyg okres.reszta sam beszt. a o to mi chodzilo. Po prostu chciałam wiedziec i tyle

Gość dsdssfsdff
ja mialam lyzeczkowanie, okres tez dopiero po 6 tygodniach. w ogole 3 pierwsze cykle byly jakies dziwne.

Gość migokotka1987
Po łyżeczkowaniu też miałam się wstrzymać conajmniej przez 6 miesięcy. @ tez mialam dziwne, Tylko teraz sama się wyczyściłam. 5 dni krwawiłam potem już normalnie, Nawet owulacje czulam i tak mnie to zastanawia czy przy ewentualnej ciąży testy negatywne by wychodzily. W grudniu wyszły mi normalnie druga kreska blada

Gość zazaa
No nie generalizuj -nie każdy na ciebie najeżdża. :O

Gość migokotka1987
zaza przepraszam :)

Gość dsdssfsdff
owulacje kiedy mniej wiecej mialas?

Gość zazaa
skoro wcześniej miałaś cienkie endometrium i plamienia to jednak coś może być na rzeczy z tymi hormonami. Jakie hormony miałaś badane?

Gość migokotka1987
28go grudnia

Gość migokotka1987
Przepraszam w okolicy Świąt - 25-26

Gość dsdssfsdff
wydaje mi sie, ze po takim czasie test juz by wyszedl pozytywnie

Gość migokotka1987
Praktycznie wszystkie. I były w porządku. Endometrium miałam cienkie bo w listopadzie niemal przez cały miesiąc plamilam - ureaplasma. Skończylam plamieć jak mialam miesiączke dostac, a tu sie nie pojawiła. Wynik - ciąza. ale nie utrzymana niestety :( Dodam ze w listopadzie seks uprawialam dwa razy przez te plamienia i bach udalo sie zajsc

Gość migokotka1987
tez mi sie tak wydaje ze testy by juz wyszły.. :( Nic trudno.. Dzięki

Gość wiesz co? ja poroniłam w 8 tyg
miałam łyżeczkowanie jamy macicy i lekarz kazał mi poczekać ze 2-4 cykle ze staraniem się o nastepna ciążę. mówił,zeby odpocząć,dać czas organizmowi,poza tym sluzówka macicy też powinna sie odbudować----także myslę ,ze nie powinnas sie tak spieszyć. pamietaj,ze co nagle to po diable.

Gość dsdssfsdff
trzeba byc dobrej mysli, w koncu musi sie udac

Gość zazaa
Myślę że warto sprawdzić wszystko jeszcze raz. Bo z tego co piszesz to coś może być na rzeczy. Chyba nie chcesz kolejnego poronienia.

Gość wiesz co? ja poroniłam w 8 tyg
odczekaj dziewczyno,odczekaj. dobrze ci radzę. daj czas organizmowi i zaufaj swojej intuicji. nie wierz tak slepo lekarzowi w to co mówi----bo to twoje ciało nie jego. musisz sama zadecydować kiedy chcesz nastepna ciążę, ja bym odczekała bez wątpienia.

Gość migokotka1987
Z tymże ja swiadomie sie nie starałam. Problem zawsze miałam z owulacjami. wiec po krwawieniu normalnie uprawialam seks z mezem nie myslac nawet o ciazy. Maz sie cieszył ze mam w koncu czyste dni :) Nie było nam w glowie staranie o dzieciaczka. Po prostu naturalnie. tyle czasu sie nie zabezpieczalismy wiec i tym razem gumka nam do głowy nie przyszła

Gość migokotka1987
nie zyje tylko mysla O! Dni płodne. trzeba sie starac.. Lubie seks i kiedy moge uprawiam go z mężem..