Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

woda2

SŁABE RZĘSY

Polecane posty

ktoś ma sposoby aby je wzmocnić i aby stały się gęstsze?

Gość mk/00
mialam ten sam problem,zaczelam stosowac olejek rycynowy na noc do tego przed nalozeniem tuszu uzywam odzywki na rzesy,kupilam w naturze.

ja uzywalam olejku, bo rzes na dole nie mialam w ogole, efekty rewelacyjne, mala cena, a efekty znakomite, tyle ze musisz to stosowac regularnie jakiś czas. Rzęsy Ci ładnie zagesci, pogrubi i wzmocni :)

Gość rzesy slabe
Lumigan na receptę efekt niesamowity

Gość mk/00
olejek rycynowy wzmocnil mi rzęsy,sa gęstsze,odżywke kupilam przypadkowo w "naturze",znalazłam przy kasie,'my secret lash and brow repair'niebieski kolor:)

Gość mk/00
w moim przypadku jakies 2 tygodnie

Gość gość
To ja polecam Wam dobry tusz do rzes Rimmel Wonder'Full i naprawde dziewczyny nie bedziecie miały problemów z rzesami, a do tego beda idealnie wytuszowane.

Ja zawsze stosowałam różne olejki na wzmocnienie rzęs, ale ostatnio brałam udział w kampanii Rimmel na facebooku i dostałam tusz do rzęs Rimmel Wonder'Full do testowania. Jest świetny. Szczególnie jeśli któraś z Was ma problem z rzęsami, to polecam. Tusz zawiera olejek arganowy, wiec jednocześnie zastępuje odżywki i nie trzeba rezygnować z makijażu. Po prawie 2 miesiącach mam zdrowo wyglądające rzęsy, a sam tusz rewelacja :)

Gość gość
Zgadzam sie z Wami. Mam ten sam tusz. Po miesiącu stosowania widze ze moje rzesy są wzmocnione. I tego oczekiwalam od dobrego tuszu.

Gość RazIdwa
Sama jeszcze niedawno miałam ten problem, rzęsy wypadały i były cieniutkie. Mam mi kupiła Biotebal rzęsy xxl, bo sama używa i jest zachwycona (stosunek ceny do jakości - rewelacja). Stosuję go już kilka tygodni i widzę sporą poprawę, włoski nie wypadają i wyglądają na zdrowsze.

Gość gość
żadne olejki rycynowe,biotebale i inne cudaki na kiju, kup- sobie porządną odżywkę która gwarantuje ci 100% efekt NANO LASH lub REVITALASH

Gość gość
odżywka belcils do rzęs - sprawdzona, super efekt daje! Wiadomo jakiś miesiąc trzeba poczekać na to żeby było widać, ale jest super!

Gość kramerka
u mniej najlepiej się sprawdza Biotebal rzęsy xxl :) w kilka tygodni włoski się wzmocniły i przestały wypadać. A dodatkowo szybciej rosną, są gęstsze i troszkę ciemniejsze, oby tak dalej i będą idealne na sylwestra.

Gość klatka22
moje rzęsy na szczęście mają się już dobrze. to wszystko za sprawą serum rzęsy XXL od biotebalu. przeszłam kurację przez trzy tygodnie i teraz mogę cieszyć się pięknymi rzęsami.

Gość dominika00

Oj mi też rzesy leciały  jak szalone i szukałam odżywki, która je odpowienio wzmocni. I tutaj kosmetyczka poleciła mi Molash. Nie znałam jej i troche sie wahałam zastosowac, ale widziałam efekty u niej i faktycznie rzęsy sie bardzo odbudowały. I szczerze  uważam ze z tych wszystkich dostępnych na rynku ta własnie w moim przypadku sprawdziła się najlepiej.

Gość walerka99

Warto na pewno wypróbować tą odzywkę molash.pl/ Ja jestem mega zaskoczona jej skutecznością i tym że doskonale po miesiącu stosowania wzmocniła moje rzęsy. Naprawdę się wydłużają.

Gość FIFKA

wyrpóbuj odżywkę revelash z eveline eveline.eu/make-up/oczy/odzywki-do-rzes/revelash-skoncentrowane-serum-stymulujace-wzrost-rzes Jest super 🙂 wzmacnia i odżywia rzęsy, a do tego sa po niej dłuższe i gęstsze. Ja też zmagałam się ze słabymi rzęsami ale odkąd stosuje to serum to problem mam z głowy 🙂

Gość gośc

To jest dobry środek, w sumie dobrą odżywke - Molash.  Nie sposób nie wspomnieć o tej odzywce, która moim zdaniem jest zdecydowanym numerem jeden na rynku.