Gość ella14 Napisano Styczeń 14, 2013 Witam zadam dość prozaiczne pytanie, ma może ktoś namiary na apartament dla 3 osób w tym 16 letnie dziecko wstępnie na Istrii za kwotę do 45 Euro. Wiem że zaraz dostanie mi się po głowie ze za 45 E to mogę mieszkać w namiocie ale już byłam Cro i wiem że jest to realna cena. Nie chcę jechać w ciemno wolę sobie coś za rezerwować. W zeszłym roku byłam na Ciovo i generalnie takie warunki by mi odpowiadały ale może doprecyzuję: * bliska odległość do plaży (ok 200-300 metrów) i sklepu. * miejsce postojowe * klimatyzacja w cenie * aneks kuchenny z kuchenką i lodówką * grill i taras najlepiej z widokiem na morze. * niewielka odległość do centrum miasta tak jak np Witam zadam dość prozaiczne pytanie, ma może ktoś namiary na apartament dla 3 osób w tym 16 letnie dziecko wstępnie na Istrii za kwotę do 45 Euro. Wiem że zaraz dostanie mi się po głowie ze za 45 E to mogę mieszkać w namiocie ale już byłam Cro i wiem że jest to realna cena. Nie chcę jechać w ciemno wolę sobie coś za rezerwować. W zeszłym roku byłam na Ciovo i generalnie takie warunki by mi odpowiadały ale może doprecyzuję: * bliska odległość do plaży (ok 200-300 metrów) i sklepu. * miejsce postojowe * klimatyzacja w cenie* aneks kuchenny z kuchenką i lodówką * grill i taras najlepiej z widokiem na morze. * niewielka odległość do centrum miasta tak jaz Mastrinki do Trogiru. * cena ok +/- 45 euro Będę wdzięczna za namiary tu bąz na maila cos_gdzies5@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach