Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co myslicieo tych spodniach?

Co myślicie o tych spodniach dla dziewczynki?

Polecane posty

Gość autorko zamowilas
te wstretne spodnie w groszki?Czy te ladne granatowe z linku?

Gość smnccmnc
Ze spodnie wyglądają zabawnie i kupiłam cztery pary dla córki (ma 12 miesiecy) to będzie miała na wyjście do piaskownicy do zabawy na placu zabaw . Wyglądają fajnie i tu gdzie mieszkam takich nie ma (zamówiłam na all z przesyłką za granicę) za to tanie jak barszcz więc jak jakość nienajlepsza to i tak nic nie tracę bo tak jak mówię , będą służyły do zabawy po domu i na dworze. Ogólnie zastanawiam się czy maluszkom poniżej drugiego roku życia warto kupowac coś co jest świetnej jakości? ;)

Gość autorko zamowilas
Tylko,że córka autorki ma 6 LAT:/ Nie tak jak Twoja córka...

Gość smnccmnc ale
twoje dziecko jest malutkie!A jej dziecko ma 6 lat i jest grube:/ Kupiłabyś 6 l;atce takie spodnie?I one pewnie nie będą tylko do zabawy,ale na wyjścia...

Gość gustagusciki
Dajcie juz spokuj autorce :) po jej wypowiedziach wnioskuje ,ze napalila sie na te spodnie jak szczerbaty na suchary i w nosie ma opinie ankietowanych ;)Jezeli ma ochote ubrac swoja 5 letnia corke ktora jest przy kosci w pumpiaste spodnie w kropeczki(proponowalabym jeszcze do tego jakis jasny kolor )to jej problem.Po co tylko dupe ludziom zawraca pytajac o opinie.

Gość dokładnie netto to mam
116 cm i 20 kilo to wcale nie przy kości, moja córka ma 118 cm prawie (bez paru mm) i waży 24 kg i uwierz mi, chuda jak nieszczęście, kości na wierzchu, apetyt średni, za słodkościami średnio przepada, co najwyżej słone przekąski od czasu do czasu, ale tez nie za dużo.

Gość no racja
napaliła się strasznie:/ Tylko po co ten temat założyła,skoro wszystkie dziewczyny były przeciwne a ona i tak robi swoje...może ona reklamę tych spodni zrobiła:/

Gość dokładnie netto to mam
ale ja tych spodni dziecku bym nie kupiła, aha i moja za niecałe 2 tygodnie 6 lat kończy

Gość bardzo jesteście wyszczekane
up