Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Paranojakurde

Paranoja zwiazana z dziewczyna. Jak sie tego pozbyc?

Polecane posty

Gość Paranojakurde

Chyba sie zakochałem w pewnej nieznajomej dziewczynie, ciagle o niej mysle i nie wiem kto to jest i czy ja jeszcze spotkam. Jak sie tego pozbyc?? PS. Byla jak z bajki masakra lepszej nie widzialem chyba ;/ Do tego miła, troche z nia pogadałem i bylo to niesamowite przezycie, bylem podniecony a jej glos koil mnie. Dziewczyne miód ! Oj kurde jak o niej zapomniec?

Gość lajf is brutal of zasackas
nie zapominaj tylo zapoznaj, bo potem bedziesz jojczyl zes prawiczek i zadna cie nie chce

Gość przeczytaj raz jeszcze
co napisałeś. kurwa Ty wiesz co to znaczy ZAKOCHANIE? weźcie nie szastajcie tym słowem na prawo i lewo bo wychodzi że jak fiut pokieruje albo cipka pocieknie to wielkie zakochanie się robi a Ty ja idealizujesz, choćby i miała zrzędliwy głos to we wspomnieniach będzisz super ja pamiętał bo poleciałeś na jej wygląd, ot co. nie znasz jej

Gość inteligentboss
chcialbym ja znow spotkac ludzieeee ;d nie polecialem na jej wyglad ona cala byla super mowie wammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm ojjjjjjjjjjjjjjjjj chce ja odenalezc bo niewytrzynuen xd

Gość wejherland
co stoi na przeszkodzie poznania jej ?

Gość inteligentboss
nie znam jej nie zapytalem o imie ani nic ale moge przypuszczac skad jest i skoro raz sie tam juz pojawila to i drugi pojawi ale trzeba miec szczescie ;d

Gość inteligentboss
nie znam jej nie zapytalem o imie ani nic ale moge przypuszczac skad jest i skoro raz sie tam juz pojawila to i drugi pojawi ale trzeba miec szczescie ;d

Gość wejherland
to jakis bar? dyskoteka ? pub?

Gość brilliant brunette
ja pierdole, ale ten kolo jest żałosny :D ile jeszcze założysz tu tematów o tym, jak to sie "zakochujesz" w laskach spotkanych na ulicy? idz walnij głową w ściane, to moze wtedy dopiero staniesz się chociaz troszke "inteligentny" :D:D

Gość w jakimmmmmmmmm
w jakim ty kurwa języku piszesz, bo chyba nie po polsku: "odenalezc bo niewytrzynuen "