Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aszukamczegoszukam

pytanko

Polecane posty

Gość aszukamczegoszukam

Szukam dziewczyny, która chce mieć własnego niewolnika:) Jeżeli lubisz poniżać, rozkazywać lub kręci Cię sadyzm to jestem osobą, która odda się w Twoje ręce:) Możesz się również o tym przekonać jeśli masz wątpliwości co do tego czy dominacja jest Twoją naturą. Mam 20 lat, średnia budowa ciała, 75kg wagi, 185cm wzrostu. Jestem normalnym facetem, po prostu lubię kobiecą dominację i ból. Toleruje każde praktyki ale nie wymagam ich: -deptanie bose lub w butach (szpilki też wchodzą w grę:) ) -poniżanie słowne i obrażanie -przypalanie np. papierosami -policzkowanie -kopanie po całym ciele -dominacja toaletowa -lizanie stóp, i brudnych butów -plucie To Ty decydujesz jak mnie traktować a ja się temu poddaje, nie mam granic i możesz zrobić ze mną wszystko. Wyżej wymienione to tylko przykłady praktyk jakie można stosować na mnie. Nie ponosisz żadnej odpowiedzialności, więc nie musisz się martwić, ważne jest to byś to Ty się dobrze bawiła:) Możesz również na mnie wyładować w pełni swoją frustrację jak na worku treningowym, z tą różnicą, że tutaj usatysfakcjonuje Cię ból w moich oczach:) Oferta jest jak najbardziej poważna, nie jest to żadne podszywanie się, czy tzw. "jaja". W razie pytań jak i osoby zainteresowane proszę o kontakt GG: 43684898

nie lepiej dać to ogłoszenie na forum bsdm. z tego co się orientuję osoba "uległa" też ma swoje prawa wiec może koleś zamiast się szmacić wieź się za siebie.