Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kasik884

Problemy z Nim poradzcie:(

Polecane posty

Gość Kasik884

Jestesmy razem od 4 lat,ja mam 21 on 24 oboje studiujemy, pracujemy i mieszkamy razem, od pewnego czasu Moj sie zmienil,zawsze wychodzilismy gdzies razem, lub ze znajomymi a teraz wychodzi tylko sam! Na pytanie dlaczego nie razem odpowiada ze to spotkanie w meskim gronie ale bez przesady ilez mozna sie z kolegami spotykac? Jest mi przykro,juz od 2 miesiecy razem nigdzie nie bylismy,co mam robic?

Gość wielka wojna
ma sukę na boku

Gość muchacece
Moze po prostu zapachnialo mu wolnoscia i kumplami,z ktorymi mozna sie fajnie zabawic..ja bym byla ostrozna,bo takie wyjscia samotne, wiesz czym sie moga skonczyc?

Gość Absolutny Brak Sadła
Myślenie typowej kobiety - ZDRADZA CIĘ!

Gość Kasik884
Wiem:( ale ja nic nie moge mowie mu zeby nie szedl ze przykro mi bedzie ale on na to ze juz dawno sie umowil i nie moze tego odwolac.a gdy ja proponuje wyjscie to mowi ze czasu nie ma ostatnio nawet sie rozryczalam jak wychodzil a on co? Milego wieczoru! Jezu ja juz nie wiem co robic

Gość Kasik884
Wiem:( ale ja nic nie moge mowie mu zeby nie szedl ze przykro mi bedzie ale on na to ze juz dawno sie umowil i nie moze tego odwolac.a gdy ja proponuje wyjscie to mowi ze czasu nie ma ostatnio nawet sie rozryczalam jak wychodzil a on co? Milego wieczoru! Jezu ja juz nie wiem co robic

Gość wredniucha10
a ty gdzieś wychodzisz?

Gość Danper
To wyjdź z koleżankami , chyba że ich nie masz :D

Gość wredniucha10
a tak szczerze: znudziłaś mu się już i szuka nowego mięska - sorry, ale facet nie poprzestaje na jednej, tym bardziej na jednej poznanej za gówniarza

Gość Kasik884
ja ostatnio nigdzie nie mam ochoty,nastroju ;( ale wczesniej to ze znajomymi zdarzylo sie pare razy ale zawsze szybko sie ulatnialam do domu bo mojego ze mna nie bylo, zawsze razem wychodzilismy,a teraz:(

Gość wredniucha10
nie dość, że mu się już przejadłaś to na dodatek jesteś bluszczem

Gość Danper
Nie masz ochoty wychodzić a jemu zabraniasz . ROTFL i tyle :D Poza tym marudzisz jak dziecko.