Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Effaelllaa

SZUKAM OPIEKUNA DLA PSA-WEKKEND-KATOWICE!!!

Polecane posty

Gość Effaelllaa

SZUKAM OPIEKUNA DLA PSA-WEKKEND-KATOWICE!!! szukam opiekunki, opiekuna dla mojego psa, najlepiej w domu opiekuna, pies 10 lat, spokojny ułożony,--- wyjeżdżam w lutym na weekend i nie mam z kim zostawić psiaka, hoteli w pobliżu mojego miejsca zamieszkania nie ma -jeśli są-ceny są kosmiczne. Mieszkam na terenie Rudy śl., opieka oczywiście płatna- proszę o kontakt

Gość wefqefqerq
Chętnie zaopiekuje się twoim psiakiem, 300 zł za dobę

Gość Effaelllaa
uppp podnosze temat- niepoważne odpowiedzi oczywiście lekceważę,

Gość wefqefqerq
W takim razie ile proponujesz? :D Tylko bądź poważna :classic_cool:

Gość Effaelllaa
dałam i cisza , a mnie zależy na czasie bo chcę mieć pewność ,że opieka dla mojego staruszka jest zapewniona

No to pozostaje jeszcze opcja: 1. do LOKALNEJ gazety, 2. do najbliższych gabinetów weterynaryjnych, 3. do pobliskiej szkoły średniej na tablicę ogłoszeń, 4. na najbliższe słupy ogłoszeniowe, ew. na drzwi klatki schodowej. Czasem szukamy nie wiadomo gdzie, a emerytka z klatki obok, z którą spotykasz się codziennie rano będzie chciała dorobić parę groszy do emerytury :)

No to w takim razie pozostają opcje: 1. ogłoszenie do LOKALNEJ gazety, 2.ogłoszenie w pobliskich gabinetach weterynaryjnych, 3. ogłoszenie w pobliskiej szkole średniej (na tablicy ogłoszeń), 4. ogłoszenie na słupie ogłoszeniowym lub na pobliskich klatkach schodowych. Czasem szukamy daleko, a okazuje się, że emerytka z klatki obok, którą mijasz codziennie rano chętnie dorobi parę groszy do emerytury :)

Gość Effaelllaa
la.firynda----- dziękuję ogromnie za pomoc:D dzięki twoim podpowiedzią mam już miła Panią do opieki nad moim psiakiem:) dziękujemy i pozdrawiamy:)