Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzzzzzzmeczona

'przelewanie' w jelitach, wzdecia

Polecane posty

Gość zzzzzzzmeczona

jak temu zapobiec, od kilku dni mam uczucie 'przelewania' w jelitach, wzdęcia, uczucie pelności, mam tego dośc:(

Gość Marysia1982
Może to jest kwestia nie odpowiedniej diety? Być może Twojemu organizmowi brakuje jakiś składników? Bardzo dobrze na układ pokarmowy wpływają probiotyki takie jak np MULTILAC. Kiedyś miałam podobny problem i udałam się z nim do lekarza, a on polecił mi właśnie to. Już po tygodniu poczułam ulgę :)

Gość gość
a mnie na te sprawy pomógł Ac-Zymes, mało tego przechodzą zaparcia i brzydki zapach z ust jeśli ktoś ma tak, poczytajcie http://suplementyheleny.pl/ac-zymes/ dobry jest też Digestive Enzymes bo ma dodatkowo jakieś ziółko też w/w stronie

Gość gosik **
Digestiwe Enzymes chroni/leczy wątrobę i pomaga trawić ciężkostrawne potrawy, moja mama sobie chwali.

Gość gość
Jest już udowodnione, że gdy się je jedzenie zgodnie z grupą krwi to wiele dolegliwości znika...to naprawdę ważne.Jedni mogą jeśc mięso a innym będzie szkodzić, to samo jest z mlekiem czy nawet warzywami.

Gość gość
Sprawdź, czy przypadkiem nie masz nietolerancji na laktozę lub fruktozę. Informacje tutaj: www.czmdm.pl/index.php/cennik/46 www.czmdm.pl/index.php/cennik/46