Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

makarooon

pomocy!!

Polecane posty

witam! ostatnio miesiaczke mialam dostac 9 grudnia ale spoznila sie 4 dni i dostalam 13.12 , bardzo sie stresowalam bo wspolzylam z chlopakiem bez zabezpieczenia, ale w dni nieplodne . nigdy mi sie miesiaczka nie spozniala zawsze mam co 27 dni co mnie jeszcze bardziej zdziwilo. teraz mialam miec miesiaczke 9.01 ( tj. sroda ) we wtorek wypilam sok z cytryny bo chcialam opoznic ja. pilam codziennie po troszke dwa/ trzy lyki i skonczylam w sobote . dzis jest poniedzialek a ja miesiaczki nie mam dalej. mam delikatny bol w brzuchu . co to moze byc? chyba nie ciaza?

Gość hinduistka
sok z cytryny opóźniający miesiączkę :o dni niepłodne wyliczane z kalendarzyka :o cofnęłam się w czasie do średniowiecza czy jak? :o

chcialam jeszcze dodac, że mam ogromny apetyt. nie wiem czego to jest efektem, jem rzeczy ktorych nigdy nie jadlam nawet nie moglam na nie patrzec wszyscy znajomi sa w szoku ja sama tez sie dziwie.

Gość gwiaazdaa123
jakim cudem sok z cytrny opoznia miesiaczke?;o pierwsze slysze no ale ok...nie denerwuj sie, bo przez nerwy tez moze Ci sie spozniac, bol podbrzusza moze sugerowac, ze niedlugo przyjdzie okres, a masz moze pobolewanie piersi i jak wyglada Twoj sluz?

sok z cytryny opoznia miesiaczke. moze nie chodzi tu konkretnie o sama cytryne ale o witamine C krota jest zawarta m. in. w cytrusach:) moj sluz wyglada jak klej w sztyfcie o ile moge to tak porownac jest go nawet tyle ze musze uzyc wkladki jest koloru delikatnie zoltego

Gość kredka bambino26
sok z cytryny...omg...jem cytryny kilogramami i jakos okres mam jak w zegarku...Witamina c opoznia miesiaczke...co za bzdura

dobra mniejsza z tym moze sok z cytryny nie pomaga ale ja w dalszym ciagu nie mam miesiaczki

dobra mniejsza z tym czy jestem glupia czy moje kolezanki czy sok z cytryny pomaga moze sie myle nie mowie ze nie:) jednak w dalszym ciagu nie mam miesiaczki i uwazam to za wiekszy problem

Gość kredka bambino26
to idz do lekarza

Gość Perw mobilna
"jednak w dalszym ciagu nie mam miesiaczki i uwazam to za wiekszy problem" Przedawkowałaś cytryny. :classic_cool:

Gość Perw mobilna
Oj tam od razu lekarz. Może miód dla przeciwwagi. :classic_cool:

Gość gwiaazdaa123
hahaah czytam te komentarze i leje dziewczyny z was ze smiechu :D niezle jestescie :D