Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Mirabelka_010

pomozcie!!

Polecane posty

Gość Mirabelka_010

Czy jesli facet na facbooku w profilu ma zdjecie z jakas laska to czy to znaczy ze to jest jego dziewczyna? (nie mam dostepu do reszty wiec nie moge sie tak dowiedziec) ten facet przed swiatami roche o mnie zabiegal, raz bylismy na wspolnej imprezie w grudniu. powiedzial ze rozstal sie z dziewczyna po 4 latach...pytal czy mam chlopaka itp. po swietach jeszcze go nie widzialam....nastomiast 2 dni temu tak z glupia weszlam na jego facebook i zobaczylam to zdjecie! nie wiem co mam o tym wszystkim myslec:(

Gość echhhhhhhhhhhhhhhhh
zazwyczaj jest, bardzo rzadko zdarza się ze to siostra jak rodzeństwo jest sobie bardzo bliskie

Gość Mirabelka_010
:( tylko mi nadziei narobil.... facet chyba nie dawal by do zdjecia profilowego zdjecia na ktorym jest z jakas laska prawda??

Gość Mirabelka_010
jesli nie byla by to jego dziewczyna:( dodatkowo koorva jest bardzo atrakcyjna...

Gość zasada jest jedna
ale macie problemy teraz...kiedys nie bylo fb i sie zyło:D

Gość Mirabelka_010
Sluchaj....tu chodzi o to zeby wiedziec na czym stoje! niech to szlag trafi! Staral sie do mnie zblizyc....ja teraz otworzylam sie na ta znajomosc i co? szczescie od Boga ze to zobaczylam, bo jutro bede sie z Nim widziec i zrobilabym z siebie kompletna idiotke robiac do Niego slodkie oczy!

Gość Mirabelka_010
uppppp?