Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pod ochroną

Dlaczego wartościowy na wskorś facet nie może poznać wartościowej kobiety?

Polecane posty

Gość Pod ochroną
Teraz takie czasy, że nowocześni ludzie stawiają znak równości pomiędzy pojęciami wartości i faszyzmu. Nie mając zresztą bladego pojęcia ani o jednym, ani o drugim.

Gość Pod ochroną
Wartościowy mężczyzna oszczędzi sobie takich słów.

Gość glistaludzka
Sztuka czysto nieużyteczna czyli co konkretnie? Mniej popularne dzisiaj konserwatywne wartości, śmieszna kurtuazja?

Gość Ameliaaaaaaaaaaaaaa
:) hmmm nie Amelija lecz Amelia poproszę. Ależ ja nie marzę, ja tylko czekam. A to,że zakładam, iż będę kiedyś w szczęśliwym związku.... owszem zakładam, bo myśląc, że nigdy nie będę szczęśliwa, popsuję sobie to co tu i teraz ...z P.S. tak szczerze, to czasami mnie również wydaje się, że to wszystko bez sensu, ale to tylko chwilowe i przechodzi A co Ty robisz, aby było inaczej niż piszesz?

Gość Pod ochroną
Znaczy, to wartości muszą być "konserwatywne", żeby były wartościami? Co to? Postępowe, to nie są wartości? Komunizm jest np bardzo postępowy.

Gość Pod ochroną
Przecież właśnie piszę, Amelija. Przecież gdybym tak nie pisał, nie wywołałbym w Tobie lekkiego zniecierpliwienia, które, o ile będę konsekwentny, z biegiem małego czasu przejdzie w lekkie wkurzenie. Wiem, co robię.

Gość Pod ochroną
No dobra. Idę spać. Najwyższa pora na mnie. Adję. :-)

Gość nie mam dzis nicka
Wartosciowych ludzi w ogole jest garstka, tak wiec tym bardziej w tej grupie znalezc kobiete wartosciowa jest b.trudno. Coz .. nikt nie powiedzial, ze bedzie milo i przyjemnie. :D 🖐️ Choc kto wie ..moze jeszcze cos sie wydarzy

Gość majorbezgatek
Co to znaczy "wartościowy na wskroś" ? :D

Gość nie mam dzis nicka
To jest juz specjalistyczna terminologia uzywana przez naszego kochanego pseudonima :P